AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki: Bu bir muhalefet biçimi değil siyasi ahlaka savaş açmak

Çelik açıklamasında, "Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı makamını ve devlet yönetimini "karaktersiz" diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasını kınıyoruz" dedi

Fotoğraf: AA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün grup toplantısında kullandığı "Karaktersiz insanlar bir devleti yönetemezler" ifadelerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, Kılıçdaroğlu'nu kınadığını belirterek, söz konusu ifadeleri "siyasi ahlaka savaş açmak" olarak nitelendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çelik açıklamasında şunları kaydetti:

Kılıçdaroğlu’nın Cumhurbaşkanlığı makamını ve devlet yönetimini "karaktersiz" diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasını kınıyoruz. Bu bir muhalefet biçimi değil siyasi ahlaka savaş açmaktır.

Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef almak, siyasi karakter kavramının ne olduğu konusunda bilgisizliğin beyan edilmesidir. Devlet yönetimi hakkında bu şekilde konuşanların siyasi ahlak konusunda en temel derslere ihtiyacı vardır.

Türkiye'nin hasımlarına ve teröre tek kelime etmeyen, bilakis hasımlarının dilini ve argümanlarını Türkçe seslendirenlerin, ülkemizin milli siyasetini yürüten Cumhurbaşkanlığı makamını kendilerine hedef bellemiş olması bir utanç verici bir durumdur.

Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışardaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbaşkanına saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU