Yeniçağ yazarı: Perinçek'in iftirası hemen yalanlandı

"Sayın Perinçek; Haydi PKK Muhibbilerinin Esenyurt Belediyesinde işe girdiğini belgeleri ile ispat et. Hodri meydan..."

Fotoğraf: AA

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bazı iddialarının Esenyurt Belediyesi tarafından yalanlandığını söyledi.

Uğuroğlu, bugünkü köşe yazısında Haber Global kanalında Buket Güler'in "Mesele" programına Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Avukat Yiğit Akalın ve araştırmacı Hilmi Daşdemir'le birlikte katıldığını hatırlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Programda Perinçek ile yaşadığı bir tartışmayı anımsatan Uğuroğlu, Vatan Partisi liderinin "Esenyurt Belediyesi'ne 150 tane PKK muhibbini aldınız” şeklinde bir ifade kullandığını söyledi. Programın ertesi günü Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un kendisini aradığını belirten Uğuroğlu, aralarında geçen diyalogu yazdı:

"Sayın Uğuroğlu sizinle hiç tanışmadık ama…"

Sordum: Kusura bakmayın lütfen hangi partidensiniz?

- "CHP'den yüzde 52'ye yakın oyla seçildim. Sayın Doğu Perinçek iftira atıyor, alınan işçilerle ilgili tüm güvenlik soruşturmaları titizlikle yapıldı. Ne PKK'cı, ne FETÖ'cü asla işe alınmadı."

Yeniçağ yazarı, “Sayın Perinçek; haydi PKK Muhibbilerinin Esenyurt Belediyesinde işe girdiğini belgeleri ile ispat et. Hodri meydan...” dedi.

 

Yeniçağ, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU