Scarlett Johansson tartışmalarla kendine "kariyer yarattığını" söyledi

Oyuncu, oynadığı çeşitli roller ve Woody Allen hakkındaki yorumları nedeniyle tepkiyle karşılaşmıştı

Black Widow, pandemi nedeniyle birçok kez ertelenerek Marvel hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı (AFP)

Scarlett Johansson her zaman doğru yanıtları vermediğini kabul ederek film sektöründe yarattığı geçmiş tartışmaları değerlendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'li oyuncu yıllar içinde bir dizi projede aldığı roller nedeniyle tepkiyle karşılaşmıştı. Bunlar arasında manga uyarlaması Kabuktaki Hayalet'te (Ghost in the Shell) aldığı rolde ırkçı biçimde beyaz bir oyuncu olarak yer almasına yönelik suçlamalar ve Rub and Tug'da trans bir karakteri canlandırması yer alıyor.

The Gentlewoman'a konuşan oyuncu tekrarlayan tartışmalarından bahsetti:

Bundan bir kariyer yarattım. Bazı şeyler hakkında fikirlerim olacak çünkü ben buyum. 

Bununla birlikte Johansson, eleştirilere her zaman doğru şekilde yanıt vermediğini kabul ederek şunları söyledi:

Demek istediğim, herkes bir şeyler hakkında yanıldığını kabul etmekte zorlanır ve tüm bunların herkesçe bilinmesi utanç verici olabilir.

'Vay canına, orada gerçekten hatalıymışım ya da büyük resme bakmıyormuşum ya da düşüncesizmişim' diyebilmeyi tecrübe etmek. Ben de bir insanım... Tepkisel olabilirim. Sabırsız olabilirim. Bunlar öz farkındalıkla pek uyuşan şeyler değil.

Johansson “konuşma sırasının kendisinde olmadığı anları" fark etmeyi öğrendiğini söylese de oyuncuların işlerini yapabilmek için toplumda kamusal rollere sahip olmaları gerektiğini düşünmüyor.

Siyasi görüşlerim ve tüm bu şeyler ne olursa olsun, en çok insanlar bir tiyatroda veya evde oturup bir hikayenin veya performansın içinde kaybolduğunda, kendilerinden bir parça gördüğünde başarılı olduğumu hissediyorum ... Buna duygusal bir tepki veriyorlar; iyi, kötü, rahatsız, onaylayıcı, her neyse. Benim mesleğim bu. Diğer şeyler mesleğim değil.

Johansson, sırada Marvel'ın salgın nedeniyle birçok kez ertelenen Black Widow filmine adını veren kahramanı canlandıracak.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU