Marvel yıldızı, ilk Kaptan Amerika filminden sonra kirasını ödeyememiş

Sebastian Stan, "Kimse gerçekten ne yaşadığınızı bilmiyor" dedi

The Falcon and the Winter Soldier dizisi 19 Mart'ta yayımlanmaya başladı (Disney+/Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nde Winter Soldier karakterini canlandıran Sebastian Stan, İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger) filminin ardından kirasını ödemekte zorlandığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Disney+'ta yayımlanan The Falcon and the Winter Soldier dizisiyle hayranlarının karşısına yeniden çıkan Stan, Buck Barnes'a ilk kez 2011'de vizyona giren filmde hayat vermişti. 

NME'nin haberine göre verdiği yeni röportajda geçmişte yaşadığı sıkıntılara dair konuşan oyuncu şu ifadeleri kullandı:

İlk Kaptan Amerika filmi 2011'de vizyona girdikten yaklaşık bir ay sonra yöneticimden kiramı nasıl ödeyeceğimi bulmak için bir ayım kaldığını söylediği bir telefon aldım. Bakış açısı enteresan bir şey öyle değil mi? Kimse gerçekten ne yaşadığınızı bilmiyor.

Daha önce mali açıdan sıkıntılar yaşayan oyuncunun Anthony Mackie'yle birlikte başrollerinde yer aldığı The Falcon and the Winter Soldier hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. 

WandaVision'ın ardından yayımlanan ikinci Marvel dizisi The Falcon and The Winter Soldier, Steve Rogers'ın Kaptan Amerika kalkanını Sam'e vermesinin ardından yaşananları konu alıyor.

 

Independent Türkçe, NME

Derleyen: Esra Güngör 

DAHA FAZLA HABER OKU