Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinden bir oyuncu ayrıldı: "Başka bir yöne gitmek istediler"

Tom Budge'ın paylaşımı diziyi merakla bekleyen Yüzüklerin Efendisi hayranlarını şaşırttı

Yapımın gizlilik içinde sürdürülmesi nedeniyle Tom Budge'ın hangi karakteri canlandırdığı bilinmiyor (IMDb)

Amazon'un merakla beklenen yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin kadrosunda yer alan oyunculardan biri olan Tom Budge, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yapımdan ayrıldığını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşımıyla hayranlarını şaşırtan Avustralyalı oyuncu "büyük bir üzüntüyle" çekimleri geçen yıl başlayan diziden ayrıldığını açıkladı. 

Daily Mail'in haberine göre oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Merhabalar, büyük bir üzüntüyle Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinden ayrıldığımı söylemek için yazıyorum. Geçen yıl çekilen ilk bölümleri kısa süre önce gördükten sonra Amazon canlandırdığım karakterle başka bir yöne gitmeye karar verdi.

Budge, dizi ekibine "yeni, heyecan verici ve güzel olduğuna inandığı bir şeyi" denemeye teşvik ettikleri için teşekkür ettiğini de söyledi. 

Mart 2020'de Kovid-19 nedeniyle durdurulan çekimlerin kısa süre önce Yeni Zelanda'da yeniden başlatıldığı duyurulmuştu.

 

 

Budge her ne kadar diziye ve karakterine dair detay vermese de karakterinin hikayesinin farklı bir yöne doğru kayacağını belirtti. Oyuncu paylaşımına country müziğinin önemli isimlerinden ABD'li müzisyen Johnny Cash'in "Ring of Fire" parçasını söylediği bir video da ekledi. 

Screen Rant'in haberine göre Amazon Prime dizisinin yapım aşaması büyük bir gizlilikle sürdürüldüğü için Budge'ın ayrılmadan önce hangi karaktere can verdiği bilinmiyor. 

Dizinin çekimleri Peter Jackson'ın film üçlemesinin çekildiği yerde gerçekleştiriliyor ancak dizi filmlerde yer alan maceralardan çok daha öncesini konu alacak. Amazon'un dizisi J.R.R. Tolkien'in oluşturduğu Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda yaşananları ekranlara getirecek.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU