Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrılık iddialarını reddetti: "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz"

Çift 2017’den bu yana birlikte

Jennifer Lopez 2019'da ilk iki evliliğinde yanlış sebeplerle evlendiğini söylemişti (AFP)

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, iki senelik nişanlılıklarını bitirdiklerine dair haberlerin çıkmasının üzerinden 24 saat geçmeden ayrıldıklarına yönelik iddiaları yalanladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CNN’e konuşan bir kaynağın çiftin "birkaç hafta önce" ayrıldığını söylemesi üzerine birçok haber kaynağı, iki senelik ilişkileri sonrasında Mart 2019’da nişanlanan çiftin ilişkilerini sonlandırmaya karar verdiğini cuma bildirdi. 

Ancak şarkıcı ve eski beyzbol yıldızı cumartesi günü bir temsilci aracılığıyla CNN’e yaptıkları ortak açıklamayla ayrılığı reddetti. "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz" ifadesinin yer aldığı açıklamayla birlikte haber kaynağı, çiftin hala nişanlı olduğunu doğruladı. 

TMZ’ye verilen ayrı açıklamadaysa çift, ayrılığa ilişkin "haberlerin tamamının hatalı olduğunu" söyledi.

People dergisine konuşan bir kaynak şunları söyledi:

Asla resmi olarak ayrılmadılar, bunun üzerine konuştular ancak hala birlikteler. Zor bir dönemden geçiyorlar. Fakat ayrılmadılar.

Lopez, Dominik Cumhuriyeti'nde çalışıyor ve Rodriguez de Miami’de, dolayısıyla özellikle karantina ve Kovid söz konusuyken görüşmeleri zor ama birlikte kalmayı denemek istiyorlar.

Çift, 2019'da Bahamalar'da nişanlanmadan önce ilk olarak 2017’de çıkmaya başlamıştı. Geçen yıl boyunca çift, Lopez’in Marc Anthony’den olan 13 yaşındaki ikizleri Maximilian David ve Emme Maribel'le ve Rodriguez’in eski eşi Cynthia Scurtis’ten doğan kızları 12 yaşındaki Ella ve 16 yaşındaki Natasha’yla beraber karantinadaydı.

Bu sürede, çift devam eden Kovid-19 pandemisi nedeniyle düğünlerini iki kez ertelerken Hustlers filminin yıldızı Lopez, ilk ertelemeden sonra "kalbinin biraz kırıldığını" söylemişti.

Lopez, bu yıl ocakta evliliklerini tekrar ertelemek zorunda olduklarını açıklamış ve Elle dergisine "aceleye gerek olmadığı" için ikinci kere iptal edilmesinden bu yana düğün planları üzerine konuşmadıklarını söylemişti.

Lopez o dönem şu ifadeleri kullanmıştı:

Düğünü iptal ettik ve o zamandan beri bunun hakkında gerçekten konuşmadık. Aceleye gerek yok. Düğünü yapabildiğimizde düzgün bir şekilde yapmayı istiyoruz.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU