Oğluyla kavga ettiği iddiasıyla 2 ortaokul öğrencisini öldürdü

Servet B, oğluyla kavga ettiğini öğrendiği ortaokul 8. sınıf öğrencileri Tunç T. ve Kaan T'ye bulundukları okul servisinde tabancayla ateş açarak öldürdü

Çorum'un Alaca ilçesinde, bir kişi, oğluyla kavga ettikleri iddiasıyla 2 ortaokul öğrencisini silahla öldürdü.

İddiaya göre, İmat köyünde eski muhtar olduğu öğrenilen Servet B, oğluyla kavga ettiğini öğrendiği ortaokul 8. sınıf öğrencileri Tunç T. ve Kaan T'ye bulundukları okul servisinde tabancayla ateş açtı.

Sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine kaldırılan Tunç T. ve Kaan T, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Servet B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Servet B, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye getirilişi sırasında geniş güvenlik önlemi alındı.

Zanlının adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan, Servet B. ile öldürdüğü çocukların aileleri arasında husumet bulunduğu, şüphelinin eşinin de gözalıtna alındığı öğrenildi.

"Nedeni çocuk kavgası"

Olaya şahit olan bir görgü tanığı cinayet anını anlattı.

Öldürülen çocukların 13 yaşında çocukal olduğunu söyleyen görgü tanığı, "Çocukları servise bindiriyorduk Servet abi geldi. İçeri girip 6-7 el  ateş etti. Biz içeri girdik 'ne yaptın' diye Servet abiyi çıkardık sonra o gitti. Çocuklar yaralıydı, birinin kalçasından kan geliyordu, indirip tampon yaptık. Diğer çocukta nabız yoktu" dedi.

Ambulans ve jandarmayı aradıklarını, ambulansın gecikmesi üzerine ailelerin arabalarla çocukalrı hastaneye götürdüklerini söyleyen görgü tanığı, "Çocuklar kavga etmiş, herkesin bildiği bu. Ama altında başka şey var mı bilmiyorum" dedi.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU