Britney Spears'ın sevgilisi pop yıldızıyla nasıl tanıştığını anlattı

Sam Asghari, "Genç bir baba olmak istiyorum" dedi

Asghari sosyal medyada sevgilisi Britney Spears'ı desteklediği açıklamalarla gündeme gelmişti (Reuters)

ABD'li pop yıldızı Britney Spears, sevgilisi Sam Asghari'yle 4 yıldan uzun süredir birlikte. Görünüşe göre oyuncu ve antrenör Asghari, Spears'la ilişkisini bir sonraki düzeye taşımak istiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre verdiği yeni röportajda Asghari şu ifadeleri kullandı:

Hayattaki önceliklerim mütevazı kalmak, nereden gelip nereye gittiğimi anlamak. Oyunculuk söz konusu olduğunda kariyerimi bir sonraki noktaya taşımak istiyorum. İlişkimi de bir sonraki noktaya taşımak istiyorum. Baba olmamda bir sakınca yok. Genç bir baba olmak istiyorum.

Pop yıldızının 2016'da piyasaya sürülen şarkısı "Slumber Party"de yollarının nasıl kesiştiğini anlatan 27 yaşındaki oyuncu şunları söyledi:

Televizyon projelerinde yer almak, film yapmak istiyordum. Oyunculuk stratejim bir nevi müzik videolarından uzaklaşmaktı. Daha fazla yapmak ve klip aktörü olarak bilinmek istemiyordum. Fakat iyi bir arkadaşım bir proje üzerinde çalışıyordu ve beni 'Slumber Party'nin başrolünü seçen ekibe yönlendirdi. Şu anki sevgilim o sırada bizzat beni seçti ve klipte rol almamı istedi. Arkadaşım beni aradı ve 'Burada yer almana ihtiyacım var. İnan bana bunu istersin' dedi. Kimin çektiğini bilmiyordum. Gizli bir projeydi. Böylece arkadaşım sayesinde yer aldım ve her şey orada başladı.

Spears ve Asghari kısa süre önce şarkıcının, sevgilisinin doğum gününü kutlamak için sosyal medya hesabında paylaştığı eğlenceli videoyla gündeme gelmişti. Spears, Asghari için Toxic şarkısıyla duşta dans etmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU