Düşes-Kraliyet geriliminde yeni iddia: "Meghan Markle ücretsiz kıyafetlerin geri gönderilmesiyle küplere bindi"

Kraliyet, Meghan Markle aleyhindeki zorbalık iddialarına dair soruşturma açılacağını belirtmişti

Çiftin 7 Mart'ta tamamı yayımlanacak röportajında Oprah Winfrey, Meghan Markle'a "Sustunuz mu, susturuldunuz mu?" diye soruyor (AFP)

Meghan Markle ve Kraliyet arasındaki gerilim ortaya atılan yeni iddialarla artmaya devam ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberine göre yeni bir iddia Meghan Markle'ın, Prens Harry ile çıkmaya başladığında Kensington Sarayı'na gönderilen ücretsiz tasarımcı kıyafetlerinin geri gönderilmesi nedeniyle saray çalışanlarıyla münakaşaya girdiğine işaret ediyor. 

Page Six'in bildirdiğine göre, konuya dair konuşan kaynaklar bir oyuncu için büyük markalar tarafından gönderilen ücretsiz tasarımcı kıyafetlerinin iyi olduğunu ancak bunun Saray protokolüne uygun olmadığını belirtti.

İddiaya göre Markle, Prens Harry'nin sevgilisi olduğuna dair haberlerin çıkmasının ardından kendisine gönderilen elbiseleri Kensington Sarayı'nda tutamayacağı söylendiğinde küplere binmiş.

Söz konusu son iddia Prens Harry ve Markle'ın ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdiği röportajın ardından gündeme geldi. Winfrey'in çiftin "şoke edici" açıklamalarda bulunduğunu söylediği röportajda Prens Harry şu ifadeleri kullanmıştı:

Bilirsiniz, benim için... Burada eşimle yan yana oturup sizinle konuşurken rahat ve mutluyum, çünkü (annesi Diana'yı kastederek) yıllar önce bu süreci tek başına yaşamasının onun için nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorum. Çünkü bu ikimiz için inanılmaz derecede zordu, ama en azından birbirimize sahibiz.

Öte yandan röportajda Markle da şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunca zamandan sonra Kraliyet'in bizimle ilgili yanlışları sürdürmede oynadığı aktif bir rol varsa, yine de sessiz kalmamızı nasıl beklerler anlamıyorum. Ve bu bir şeyleri kaybetme riskiyle geliyorsa, zaten kaybedilen çok şey var.

Bu hafta bir dizi saray çalışanı, Meghan Markle'ın kendilerine zorbalık yaptığını iddia etmiş ve saray adına yapılan açıklamada söz konusu iddialara dair soruşturma açılacağı belirtilmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU