Maviye boyattığı saçlarıyla hayranlarını şaşırtan Jungkook'un canlı yayını rekor kırdı

Genç şarkıcı sürpriz bir açıklamayla hayranlarına JJK1 isimli kasetine dair planlarından bahsetti

Jungkook, arkadaşı J-Hope için hazırladığı dijital çizimle resimde de hayli yetenekli olduğunu göstermişti (Twitter/BTS_twt)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in yıldızı Jungkook bir dizi açıklamayla hafta sonu sosyal medyayı kasıp kavurdu. 

Son dönemde çıkardığı albüm ve şarkıların yanı sıra aldığı ödüllerle de isminden söz ettiren grubun en genç üyesi cumartesi hayranlarıyla etkileşimli biçimde düzenlediği yayında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Genç şarkıcı canlı sohbet sırasında yeni saç rengiyle de dikkat çekti. Jungkook kısa süre önce saçlarını maviye boyadığını açıklamıştı

Jungkook bahsi geçen yayına hayranlarını selamlayarak başladı ve son zamanlarda egzersiz yaptığını açıkladı. Şarkıcı daha sonra Pink Sweats'in At My Worst şarkısını ve Coldplay'in Fix You şarkısını seslendirdi. 

Şarkıcının canlı yayını yalnızca 45 dakika içinde 13,5 milyon izleyiciye ulaştı. Canlı yayın VLive'ın en çok izlenen yayını unvanını elde ederek rekor kırdı. Jungkook kasedi için düşündüğü büyük planlarını da sohbet sırasında açıkladı. 

Genç şarkıcı 'Stay' parçasının yapım sürecini ve bunun kasedinin bir parçası olmasını istediğini hatırlattı. 

 

 

 

Hindustan Times'ın haberine göre Jungkook şu ifadeleri kullandı:

'Stay'i kasedimin son parçası olarak yayımlayacaktım ama 'BE' albümüne çok yakışmıştı bu yüzden albümde yer aldı. 'Still With You' şarkısı benim ve grubumuzun zor zamanlardan geçmesini anlatıyor. Gönlümden geçen şeyler olduğu için kolayca ifade edebildim.

Genç sanatçı 'Stay'i bir günde tamamladığını ve şarkıyı daha sonra RM'in cilaladığını söyledi. Jungkook daha sonra kendi kasedini çıkarmak istediğini şu ifadelerle açıkladı:

Şunun gibi bir mixtape yayımlamak istiyorum: Toplamda üç ana şarkı olacak ve hepsinin kendi müzik videosu olacak. Ayrıca hepsinin farklı tarzlarda kendi koreografisi olacak.

BTS hayranları bir süredir Jungkook'tan mixtape bekliyordu. Şarkıcı mavi saçlarıyla ortaya çıktığında hayranları bu yeniliğin kasedin çıkışının uzak olmadığına işaret ettiğine ikna olmuştu. 

 

Independent Türkçe, Hindustan Times, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU