Eternals'ın yönetmeni, Marvel'ın bu filmle büyük risk aldığını söyledi: Seyirci çok şaşıracak

Chloe Zhao "Çoğunlukla gerçek mekanlarda çekim yaptık" dedi

Eternals'ın 5 Kasım 2021'de vizyona girmesi bekleniyor (AP)

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden Eternals'ın yönetmeni Chloe Zhao, stüdyonun bu yapımla büyük bir risk aldığını söyledi.

Marvel'ın risk almasına rağmen Eternals'la seyircileri şaşırtacağını söyleyen Zhao, devamında kurduğu cümlelerle filmde Ajak'i canlandıran Salma Hayek'in sözlerini hatırlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zira Hayek, filmdeki çoğu çekimin stüdyoda yapılmadığını ve gerçek mekanlar kullanıldığını belirtmişti. Çekimlerin yapıldığı yerler hakkındaysa "dünya dışı görünen çılgın yerler" demişti.

Screen Rant'in aktardığına göre, SiriusXM adlı radyo kanalıyla yaptığı röportajda Zhao şöyle konuştu:

Bence Marvel çekim yaptığımız yerler konusunda büyük risk aldı. Çünkü mekanları geniş açılı lenslerle çekmeniz görsel efektleri ve aksiyonları nasıl yapacağınızı etkiliyor. Farklı hissettiren ve görünen çok şey var.

Çoğunlukla gerçek mekanlarda çekim yaptık. Ancak sahnede olmayı ve teknoloji hakkında bir şeyler öğrenmeyi seviyorum. Çünkü mangayla büyüdüm... Her zaman var olmayan şeyleri hayal ettim.

Eternals'ın dev oyuncu kadrosunda Hayek'in yanı sıra Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjianji ve Brian Tyree Henry gibi isimler bulunuyor.

Film, Celestials diye bilinen varlıkların yarattığı ve insanları Deviant'lardan korumak için güçlerini birleştiren bir grup ölümsüz olan Eternals'ı konu ediniyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU