The Big Bang Theory'nin Penny'si, hayallerinin suya düştüğü ekip toplantısıyla ilgili konuştu

"Neden bahsettiğini bile anlamamıştım"

Kariyerine The Flight Attendant'ta devam eden Cuoco, 2021 Altın Küre Ödülleri’nde En iyi Kadın Oyuncu (Komedi-Müzikal) dalında aday gösterildi (CBS)

2019'da 12. sezonuyla ekranlara veda eden dünyaca ünlü komedi dizisi The Big Bang Theory'de Penny'yi canlandıran Kaley Cuoco, dizinin bitirilme kararının verildiği anlara dair bir açıklama yaptı. Yıldız oyuncu, Leonard'a hayat veren Johnny Galecki'yle birlikte o dönem bir sezon daha çekmek istediklerini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi, Sheldon karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Jim Parsons'ın ayrılma kararı almasının ardından sona ermişti.

Screen Rant'in aktardığına göre Cuoco, 2018 yazında 12. sezonun çekimleri başlamadan önce dizinin yaratıcılarından Chuck Lorre'un ekibi bir toplantı için çağırdığını söyledi.

Kendisinin ve Glacki'nin toplantının 13. sezonla ilgili olacağını düşündüğünü belirten ünlü oyuncu,"Johnny'le (Glacki) 13. sezon hakkında çok konuştuk. Yapmak istiyor muyduk? Gerçekten istiyorduk" dedi.

Ancak toplantıda Parsons'ın diziden ayrılmak istediği ortaya çıktı. Zira Parsons'ın "Diziye devam edebileceğimi sanmıyorum" dediğini aktaran Cuoco o anlara dair şöyle konuştu:

O kadar şok oldum ki 'Neye devam etmiyorsun?' dedim. Neden bahsettiğini bile anlamamıştım. Chuck'a baktım ve 'Vay be. Bizim şey… Şu an çok şaşırdım.' dedim.

Lorre bunun ardından "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. Bunu bütün takım olmadan yapmayacağız" derken Cuoco buna herkesin katıldığını söyledi:

Hepimizin anlaştığı tek şey buydu: Hepimiz birlikte geldik, birlikte gideceğiz.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, CinemaBlend

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU