Tom Holland Star Wars'a neden seçilemediğini anlattı: "Gülmekten kendimi alamadım"

"Biip, buup, buup, biip, buup"

Örümcek Adam 3'ün 2021'de vizyona girmesi planlanıyor (Reuters)

Marvel Sinematik Evreni'nde hayat verdiği Örümcek Adam'la adını bütün dünyaya duyuran ünlü oyuncu Tom Holland, Star Wars devam üçlemesindeki Finn (John Boyega) karakteri için seçmelere katıldığını açıkladı. Hollywood yıldızı, seçmelerde çok güldüğünü ve rolü alamadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in aktardığına göre, Holland'a film ve sahne sanatları dergisi Backstage'le röportajında katıldığı ve çok kötü giden seçmelerden örnek verip veremeyeceği soruldu. "Kötü giden epeyce seçme var. Daha önce yanlış seçmelerde yanlış satırları okuduğum anlar oldu" diyen 24 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Star Wars seçmelerimi hatırlıyorum… Sahneyi drone rolü yapan bir hanımefendiyle canlandırdığımı hatırlıyorum. Ben 'Gemiye geri dönmeliyiz' dedim. O 'Biip, buup, buuğ, biip, buup' dedi. Gülmekten kendimi alamadım. Bunu çok komik buldum. Ve gerçekten çok kötü hissettim çünkü kadın ikna edici bir android ya da drone ya da her ne diyorlarsa onu olmak için gerçekten çok uğraşıyordu. Evet belli ki rolü alamadım.

Star Wars üçlemesinin yönetmeni J. J. Abrams, oyuncu kadrosunda kasten pek bilinmeyen isimlere yer vermişti. Bunun sebebiyse izleyicilerin oyuncularla Star Wars'tan önce çok fazla ilişkiye sahip olmasını istememesiydi. 7 aylık bir sürecin arrdından Finn rolüne Britanyalı oyuncu John Boyega seçilmişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU