Dwayne Johnson, Black Adam için uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

Marvel evreninde Thor'u canlandıran Chris Hemsworth de kısa süre önce paylaştığı egzersiz rutiniyle pek çok kişiyi şaşırtmıştı

Dwayne Johnson, halkın istemesi durumunda ABD'de başkanlık yarışına girebileceğini açıkladı (AP)

DC evreninin merakla beklenen filmlerinin başında gelen Black Adam için, karakteri canlandıracak eski güreşçi Dwayne Johnson'ın epey hazırlık yapması gerektiği anlaşılıyor. Her ne kadar Johnson, fiziksel açıdan normalde de pek çok aktörden kuvvetli ve heybetli görünse de rolüne tam olarak hazırlanabilmek için spor salonunda fazladan antrenman yaptığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Black Adam'ın prodüksiyon süreci ve vizyon tarihi koronavirüs pandemisinin yayılmasına yönelik alınan önlemler kapsamında ertelenmişti. 

We Got This Covered'ın haberine göre 48 yaşındaki oyuncu yaptığı egzersizleri merak eden hayranlarının sorularını sosyal medyada yanıtladı. Instagram hesabında paylaştığı videoda Johnson şu ifadeleri kullandı:

Sabahları aç karnına kalp ritmini hızlandırarak yağ yaktıran egzersizler yapıyorum, sonrasında öğleyin ya da akşam geç saatte hatta bazen gece yarısı antrenman yapıyorum. Black Adam için çalışıyorum. Hepsini başarılı biçimde ortaya koymaya çalışıyoruz. Black Adam'a  dair çok heyecanlısınız, ben de öyle. Bu büyük bir film, ama aynı zamanda belirleyici ve hem süper kahraman filmleri açısından çıtayı yükseltmek hem de tüm kariyerimdeki en iyi halimi almak istiyorum. Sizden Black Adam için çalışma rutinime dair bir sürü soru alıyorum. Kariyerimin en iyi haline gelmek ve çıtayı yükseltmek için gücüm, kondisyonum, beslenme biçimim, dengem ve enerjim üzerine çalışıyorum.

 

 

 

Normal günlerde bile sabah saat 5'te uyanıp ağırlık çalışmasıyla bilinen Johnson, Black Adam için gaza daha da basmış görünüyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU