7. Doctor Who'dan 11. için yorum: Matt Smith 12 yaşında gibi görünüyor

Doctor Who dizisinin oyuncularından Sylvester McCoy, ünlü oyuncu Matt Smith'e dair ilginç bir açıklama yaptı

Matt Smith'in, Game of Thrones evreninde geçecek bir diğer dizi House of the Dragon'ın oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklanmıştı (BBC)

Doctor Who dizisinde 7. Doktor'u canlandıran Sylvester McCoy, serinin ünlü Doktorlarından bir diğeri olan Matt Smith'in ilk başta ikonik rolü canlandırmak için fazla genç olduğunu düşündüğünü söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McCoy, BBC diziyi 2005'te Christopher Eccleston'la birlikte yeniden canlandırmadan önce sevilen Zaman Lordu'nu canlandıran son aktörlerden biriydi.

Eccleston'ı David Tennant izlemiş ve Tennant'ın ardından da rolü Matt Smith devralmıştı. Smith ikonik rolü canlandıran en genç oyuncu unvanını elinde tutuyor. 

Radio Times'a verdiği röportajda McCoy, Jodie Whittaker'dan sonra Doktor rolünü kimin canlandırması gerektiğine dair düşüncelerini açıkladı. 

Screen Rant'in haberine göre McCoy şu ifadeleri kullandı:

Seçilen kişiye hep şaşırdım. Çok karakterli biri olmalı.

Oyuncu geçmiş seçimlerin bazılarının ona ilk başta açık görünmediğini ancak yine de mükemmel seçimler olduğunu belirtti. 

Matt Smith'i seçtiklerinde şaşırmıştım. 12 yaşında gibi görünüyordu ama yine de harikaydı! Kısa süre içinde bir 12 yaşında görünüyor, hemen sonra 125 yaşında görünüyordu. Harika bir Doctor Who yüzüne sahip. Yani bir sürpriz.

Beyaz olmayan biri harika olurdu.

Whittaker'ın son Doktor olacağına dair söylentiler yayılmaya devam ederken, McCoy'un açıklamaları farklı alternatiflerin de olabileceğinin sinyalini verdi. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU