Cara Delevingne arkadaşlarına seks oyuncakları yolladığını açıkladı

Ünlü model seks oyuncakları markası üzerine kafa yormaya başladığından bu yana cinselliğe dair arkadaşlarıyla ilginç muhabbetler ettiğini söyledi

Delevingne, daha önce teknoloji girişimcisi Elon Musk ve oyuncu Amber Heard'le üçlü ilişki yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti (AFP)

Britanyalı ünlü model Cara Delevingne'nin, geçen sonbaharda Lora DiCarlo seks oyuncakları markasının ortağı ve yaratıcılık danışmanı olmasından bu yana görünüşe göre modelin arkadaşları olağandışı hediyeler alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pharrell Williams'ın podcast programının yeni bölümüne katılan model, "Arkadaşlarım, 'Noel'de ne alacağımı biliyorum' diye düşünür. Bilirsiniz seks oyuncakları gönderiyordum. 'Mutlu orgazmlar' demişim gibi oluyordu" ifadelerini kullandı.

Page Six'in haberine göre pazartesi yayımlanan programda model şunları ekledi:

Ama özellikle şimdi, her zamankinden daha fazla, bence bu tür şeylerin tadını çıkarmak için gerçekten harika bir zaman.

Delevingne ayrıca sahiplerinden biri olduğu ve yaratıcı danışmanlık yaptığı markasına dair de konuştu. 

Oyuncak demektense biz buna seks teknolojisi diyoruz. Bu bir teknoloji ve gerçekten eğlenceli.

Ünlü model böyle bir marka üzerinde çalışmanın kendisini cinselliğe dair konuşmaya teşvik ettiğini ve daha önce erkek arkadaşlarıyla hiç yapmadığı ilginç muhabbetler yapmasını sağladığını söyledi. 

Delevingne geçmiş ilişkilerine dair de şu ifadeleri kullandı:

Neyi sevdiğimi asla söylemezdim ya da ne istediğimi sormazdım. Bir şekilde bunu çözeceklerini varsayardım. Ama hayır bu şekilde yürümüyor. Sormanız gerekiyor, bunun hakkında konuşmanız gerekiyor.

Model geçen yıl verdiği bir röportajda "panseksüel" (cinsiyet ayrımı yapmaksızın kişilere ilgi duyabilme) olduğunu söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU