Başkalarının otomobillerine girip dışkılayan adam aranıyor

Kamera kayıtları bütün ayrıntıları gözler önüne serdi

Polis, adamın üçüncü bir oto tamircinin çevresinde görüldüğünü ama kaka yapmadığını açıkladı (Fox 2 Detroit)

ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Warren şehrinde polis ekipleri, iki oto tamircide araçlara kaka yapan adamın peşine düştü.

Fox 2 Detroit'in haberine göre, adı gizemini koruyan adam ilkin kasım ayında Mr. Friendly Oto Tamir'e dadandı. Müşterilerin bıraktığı araçlardan birinin tuvalet olarak kullanıldığını gören çalışanlar, kamera kayıtlarını inceledi. Dükkanın müdürü Chris Phillips şöyle konuştu:

Adam birkaç tane hijyenik ped aldı. Ardından pantolonunu yarıya kadar indirip müşterinin minibüsüne dışkıladı. Otoparkta kendisini sildi. Hijyenik pedleri yere düşürdü ve alıp çöpe attı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Phillps, aynı kişinin oto tamirciye ocak ayında tekrar geldiğini ancak bu sefer pantolonun üzerinde durduğunu söyledi.

3 Şubat'ta meydana gelen ikinci olay da ilkine yakın bir bölgede gerçekleşti. Twin's Oto Tamir çalışanları, çoğu aracın kapısının kilitli olduğunu ancak adamın kapısı açık olan bir araç bulana kadar dolaştığını söyledi.

Adamın daha sonra arızalı bir araç bulduğunu ve kapıyı açıp kaka yaptığını belirten çalışanlar, soğuk havadan dolayı dışkının donduğunu belirtti. Adamın bindiği otomobilin plakasının tespit edildiği açıklandı.

Bununla birlikte Phillps, güvenlik önlemlerini artırdıklarını belirtip "Çok iğrenç. Bu adam yakalanmalı" dedi.

 

Independent Türkçe, Fox 2 Detroit, Detroit Free Press

DAHA FAZLA HABER OKU