Saçına tutkal sürerek ünlenen kadına kızdı, yaptığı misillemeyle hastanelik oldu

Meydan okuma kötü sonuçlandı

ABD'li adam tutkalı dudağınan bir türlü çıkaramayınca soluğu acilde aldı (Pixabay)

ABD'nin Louisiana eyaletindeki bir kişi, dudaklarına tutkal sürdükten sonra hastanelik oldu.

Aynı eyaletten Tessica Brown 10 Şubat'ta Gorilla Glue adlı yapıştırıcıyı saç spreyi olarak kullandığı görüntülerle sosyal medyada viral olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tutkalı sürdükten sonra saçları bir ay boyunca sabit kalan kadın en son cerrahi müdahaleyle saçlarını açtırıp eski haline getirebilmişti.

Brown, evde saç spreyi kalmadığını ve acil çözüm olarak yıkadığında kolayca temizleyebileceğini düşündüğü için tutkalı kullandığını söylemişti.

37 yaşındaki Len Martin ise Brown'ın durumu abarttığını ve ilgi çekmeye çalıştığını söyleyerek kendisine meydan okudu. Sosyal medyada yayımladığı görüntülerde Martin, aynı tutkalı dudaklarına sürerek, kırmızı renkli plastik bir bardağı dudaklarına yapıştırdı.

Brown'ın görüntülerine yönelik "Ortada ciddi bir şey olmadığı için numara yapıyor zannettim" diyen Martin, "Dilimle nemlendirerek tutkalı dudağımdan çıkarabileceğimi düşündüm ama öyle olmadı" ifadelerini kullandı.

Dudaklarının üzerine yapışan plastik bardakla birlikte soluğu hastanede alan Martın, doktorun acil servisteki müdahalesi sırasında dudaklarında "acı veren bir soyulma" hissettiğini söyledi. 

Ameliyattan sonra konuşan Martin, sosyal medyada bunu dikkat çekmek için yaptığına ilişkin yorumlara karşı çıkarak "Gorilla Glue'yu dudaklarıma sürüp düştüğüm tüm bu durumları yaşamayı asla istemedim" yanıtını verdi.

Martin, "Herkes artık sosyal medyada ve her gün yeni bir meydan okuma var fakat işlerin bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştim" dedi.

Martin daha önce de sosyal medyada viral olan bir meydan okumaya katılmış,  süpermarkette dondurma kutusunu yalayarak geri koymuştu.


 

Independent Türkçe, New York Post, WKBN

DAHA FAZLA HABER OKU