The Walking Dead'in yıldızı başka bir karakteri canlandırmak üzere seçmelere katılmış

Dizinin ilk sezonlarında biraz arka planda kalan Reedus'ın karakteri Daryl giderek izleyicilerin en sevdiği karakterlerden birine dönüşmüştü

Carol ve Daryl dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alıyor (AMC)

Yayımlanmaya başladığı günden itibaren pek çok izleyicinin favorisi haline gelen The Walking Dead dizisinde canlandırdığı Daryl Dixon karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Norman Reedus aslında başka bir karakteri canlandırmak üzere seçmelere katılmış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Artık sona yaklaşan uzun soluklu dizi yakında ana karakterlerden bazılarının geçmişini anlatacağı 6 bonus bölümle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Ancak yeni bölümler gelmeden önce 10 sezon boyunca dizinin çekimleri sırasında yaşanan enteresan olaylar gündeme gelmeye devam ediyor.

Bahsi geçen 6 ek bölümden biri de tahmin edilebileceği üzere Reedus'ın canlandırdığı ve zombi dizisinin ana karakterlerinden biri olan Daryl karakterinin geçmişine, bugününe ve geleceğine ışık tutacak. 

Somag News'un haberine göre Reedus, The Walking Dead ekibiyle ilk olarak Merle Dixon karakterini canlandırmak üzere temas kurmuş. Merle, dizide Daryl'ın abisiydi. Ancak oyuncunun seçmesinin çok iyi geçmesi üzerine dizinin yaratıcıları onun yeteneğine daha uygun bir karakteri canlandırmasını istedi. 

Bunun üzerine yapım ekibi, bugün zombi dramasının muhtemelen en popüler oyuncusu olan Norman Reedus için özel olarak hazırlanan Daryl Dixon karakterini yarattı. 

Robert Kirkman'ın yarattığı çizgi roman evreninde esasen Daryl diye bir karakter yok ve Daryl'ın hikayesi de tıpkı Carol'ınki gibi televizyon için yeniden yazıldı. 

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU