Meghan Markle: Oğlumun doğum belgesindeki değişikliği Saray dikte etti

Meghan Markle, oğlu Archie'nin doğum belgesinde yapılan değişikliklere dair konuştu

Meghan Markle ve Prens Harry çifti Netflix ve Spotify gibi platformlarla imzaladıkları anlaşmalarla gündeme gelmişti (AFP)

Meghan Markle, Prens Harry'le oğulları Archie'nin doğum belgesindeki isim değişikliğinin ardında Kraliyet'in olduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre 39 yaşındaki Sussex Düşesi'nin sözcüsü pazar yaptığı açıklamada Archie'nin doğum belgesinden "Rachel Meghan" isminin çıkarılmasının Kraliyet'in talimatı olduğunu söyledi.

Bahsi geçen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Üst düzey Saray yetkililerinden gelen belgelerle doğrulandığı üzere 2019'da resmi belgelerde yapılan isim değişikliğini Saray dikte etti. Bu Sussex Düşesi Meghan veya Sussex Dükü tarafından talep edilen bir değişiklik değildi.

Haftasonu Archie'nin doğum belgesinin güncellenmiş bir örneğinin internete sızması Markle'ın isminde yapılan değişikliği ortaya çıkarmıştı. Söz konusu belgede Markle'ın ismi "Majesteleri Sussex Düşesi" şeklinde yer alırken 36 yaşındaki Prens Harry'nin ismi de "Ekselansları Sussex Dükü Prens Henry Charles Albert David" biçiminde yazılmıştı. 

Değişiklikler Haziran 2019'da, Archie Harrison Mountbatten-Windsor'ın doğumundan bir ay sonra yapılmıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU