Karşıya geçerken torununun sözünü dinlemeyen adam feci şekilde can verdi

Küçük kızın uyarılarına kulak asmayınca canından oldu

(Asia One)

Çin'de torununun uyarılarını dinlemeyen yaşlı adam, karşıdan karşıya geçerken araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Fujian bölgesindeki Putian şehrinde yaşanan olay, mobese kameralarına yansıdı.

Görüntülerde yaşlı bir adamla 4 yaşındaki torununun yaya geçidini kullanarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı görülüyor.

Kırmızı ışık yanmasına rağmen yoldan geçmek isteyen yaşlı adam, torununun elinden tutarak onu da karşıya geçirmeye başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Küçük kızsa dedesinin kolundan çekerek gitmek istemediğini gösteriyor. O sırada bir motosiklet ve araba tehlikeli şekilde yanlarından geçse bile yaşlı adam yürümeye devam edince, torunu bir kez daha kolundan çekiştirerek karşıya geçmemeleri gerektiğini anlatmaya çalışıyor.

Ancak tam yaya geçidinin ortalarına geldiklerinde soldan epey hızlı gelen bir araç yaşlı adam ve küçük kıza çarpıyor.

Çarpmanın etkisiyle adam fırlarken kızsa yan tarafa doğru savruluyor. Görüntülerde kızın hızlıca ayağa kalkarak dedesinin yanına doğru gittiği fakat yaşlı adamın yerde yığılıp kaldığı görülüyor. Olayın ardından adam hayatını kaybederken, torunuysa hafif yaralandı.

Kazanın yaşandığı tarih tam olarak belirli değil. Görüntülerin ocak ayının başlarında kaydedildiği düşünülürken, şehrin trafik polisi Douyin videoyu resmi hesabından 27 Ocak'ta yayımladı.

Sosyal medyada tepki çeken görüntülere yapılan yorumlarda, yaşlı adamın inatçılığı ve umursamazlığı eleştirilirken, küçük kızın olgunluğu takdir topladı.

 


Independent Türkçe, Asia One

DAHA FAZLA HABER OKU