Power Rangers yıldızı Pua Magasiva ölü bulundu

Yeni Zelanda polisi, verilen adrese gittiğinde 38 yaşındaki oyuncunun cansız bedeniyle karşılaştı

Oyuncu Pua Magasiva'nın ölüm nedeni henüz bilinmiyor / Fotoğraf: The Independent

Power Rangers’ta oynadığı rolle tanınan aktör Pua Magasiva 38 yaşında hayatını kaybetti.

Yeni Zelanda’nın başkenti Wellington’da cumartesi sabahı ihbar üzerine verilen adrese giden polis, içeride Magasiva’nın cesediyle karşılaştı.

Genç oyuncunun ölüm nedeni açıklanmazken, yetkililer olayda şüphe uyandırıcı bir durum olmadığını belirtti.

Power Rangers oyuncularından Jason Chan, Facebook sayfasında yaptığı paylaşımda, “Ranger ailemizin bir ferdini kaybettiğimiz haberini almaktan dolayı inanılmaz üzgünüm. Asla eskisi gibi olmayacak. Pua, çok özleneceksin. Sette ve dışarıda enerjinin kaynağı sendin. Hep kahkaha atar, güler, muziplik yapardın” dedi.

Shortland Street yapım şirketiyse açıklamasında, “Pua Magasiva’dan gelen trajik haber, hepimizi büsbütün yıktı. Pua, South Pacific Pictures ailesinin yıllardır çok sevilen bir üyesiydi. Şu an kalplerimiz ve hislerimiz Pua’nın ailesiyle birlikte” ifadelerini kullandı.  

 

 

Yeni Zelandalı oyuncu, 2003’te izleyiciyle buluşan kahramanlık dizisi Power Rangers Ninja Storm’da Kırmızı Ranger Shane Clarke’ı canlandırdığı rolle uluslararası şöhreti yakalamıştı. Onun öncesinde, ülkesinin popüler tıp dizisi Shortland Street’te hemşire rolünde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Samoa doğumlu oyuncu, Instagram’da tanışmasından 18 ay sonra hayatını birleştirdiği Lizz Sadler’la yakında evliliklerinin 1. yıldönümünü kutlayacaktı. Magasiva’ın ilk evliliğinden bir kızı vardı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Elvide Demirkol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU