The Walking Dead'in yeni fragmanında oklar Negan'ı gösteriyor

The Walking Dead'in genişletilmiş 10. sezonunun yeni fragmanı Negan ve Lucille’in geçmişine dair yeni hikayelerin geleceğini ima ediyor

Yeni bölümlerde Negan ve Maggie'nin nasıl karşı karşıya geleceği hayranlar açısından önemli bir merak konusu (AMC)

The Walking Dead dizisinin genişletilmiş 10. sezonu için hazırlanan yeni fragmanda Commonwealth'le artan çatışmaya, Negan ve Lucille'in geçmişlerine dair ipuçları yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zombi dizisinin merakla beklenen 6 yeni bölümü 28 Şubat'tan itibaren AMC'de yayımlanmaya başlayacak. 

Screen Rant'in haberine göre hayatta kalanların Fısıldayanlar'la karşı karşıya geldiği ölümcül savaşın ardından Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Maggie (Lauren Cohan) ve çekirdeğin geri kalanı dizinin bıraktığı son noktada yaraları sarmaya çalışıyordu. Ne yazık ki hem zombiler hem de Commonwealth olarak bilinen gizemli insan topluluğunun yarattığı tehditler varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Dizinin 10. sezonuna ek olarak hazırlanan 6 bonus bölümü daha duygusal ve kişisel hikayeler anlatmayı vaat ediyor. 

Öte yandan dizinin Twitter hesabından yayımlanan yeni fragman çetin sınavları atlatan çekirdek mürettebatı ve ufukta görünen tehlikeleri gösteriyor. Videoda Maggie'nin, Negan'dan intikam almaya çalıştığı anlaşılıyor.

 

 

Fragman bazı geri dönüşlerle Negan ve Lucille'in geçmişine dair de hikayeler anlatılacağına işaret ediyor. Bu kısım çizgi roman serisinin en ünlü bölümlerinden biriydi. 

Yeni bölümlerde Lucille'i, Negan karakterini canlandıran Jeffrey Dean Morgan'ın gerçek hayattaki eşi Hilarie Burton Morgan canlandıracak. 

Ancak görünüşe göre 11. sezon gelene kadar 10. sezonun bonus bölümleri hayranlara tartışmak üzere epey malzeme sağlayacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU