Açlık Oyunları'ndan inci küpelere: Lady Gaga ve Jennifer Lopez'in yemin töreninde giydiği kıyafetler

Sanatçılar, çarşamba günü gerçekleşen yemin töreninde performans sergiledi

Biden-Harris yemin töreninde Lady Gaga ve Jennifer Lopez rüzgarı esti (Fotoğraflar: Reuters / Kolaj: Independent Türkçe)

Lady Gaga ve Jennifer Lopez, Biden-Harris yemin törenine "yıldız gücü" getirdi. İki şarkıcı da moda ikonu temasına ayak uydurdu.

Çarşamba günü Joe Biden ve Kamala Harris'in yemin etmesinden önce Lady Gaga, milli marşı söylemek için Kongre'de sahneye çıktı.

Popstar bu etkinlik için seçimini Daniel Roseberry'nin kırmızı, uzun, tam boy bir balo eteği ve lacivert bir üstten oluşan Schiaparelli Haute Couture kıyafetinden yana kullandı.

Eşsiz görünüş, büyük boy ve altın bir güvercin broşu, örgülü bir topuz ve altın mikrofonla tamamlandı.

Chromatica parçasını seslediren şarkıcının görünümü, sosyal medyada neredeyse anında Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisiyle kıyaslanmasına yol açtı. Birçok kişi, filmlerde görülen kıyafetlerin Lady Gaga'ya ilham kaynağı olduğunu öne sürdü.

Bir Twitter kullanıcısı, "Lady Gaga'nın elbisesini Açlık Oyunları'ndaki başarısı için tebrik ederim" yorumunu yaptı.

Bir diğeri, "Lady Gaga'nın bir miktar Açlık Oyunları sembolizmi sunması tam da bugün ihtiyacım olan şeydi" dedi.

Başka Twitter bir kullanıcıysa, "Lady Gaga'dan devasa Açlık Oyunları enerjisi" diye yazdı.

 


Lopez ise, This Land Is Your Land (Bu Topraklar Senin Toprakların) ve America the Beautiful (Güzel Amerika) dahil, vatanseverlik temalı çeşitli şarkılar seslendirdiği performansı için Lady Gaga'nın kıyafetiyle eşit ölçüde benzersiz ve tamamen beyaz bir elbise tercih etti.

Yemin töreninde sahne alan Lopez, hepsinin Chanel ürünü olduğu belirtilen yüksek yakalı ve ipek fırfırlı beyaz bir bluz, beyaz payetli bir pantolon ve ayak bileği hizasında beyaz tüvit ceket tercih etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki yıldız, görünüşünü beyaz bir şapka ve beyaz eldivenlerin yanı sıra Fashioniasta'ya göre yine Chanel üretimi olan çoklu inci bilezik ve küpelerle ve de alt alta dizilmiş kemerlerle tamamladı.

Lopez'in kıyafeti sosyal medyada ağırlıklı olarak olumlu tepki aldı, seyirciler şarkıcının görünümünü ve performansını övgüyle karşıladı.

Bir Twitter kullanıcısı, "Jennifer Lopez harika görünüyor. Tüm kıyafetine bayıldım" dedi.

Bir diğeri, "Jennifer Lopez'in kıyafeti ve sesi bize kusursuz hisler yaşatıyor" yorumunu yaptı.

 

 

Diğer kullanıcılar Lopez'in nişan yüzüğüne vurulurken, bir Twitter kullanıcısı yüzüğün kendi güvenlik ekibiyle gelmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Bir tweet'te "(Dürüst olmak gerekirse) nişan yüzüğü @JLo'nun şovunu ele geçirdi" yazarken, bir diğer kullanıcı şöyle yazdı:

@JLo'nun yüzüğünün boyutundan bahsedebilir miyiz! Vay canına...

Lady Gaga ve Jennifer Lopez'in kıyafetlerine ek olarak, Yemin Günü'ndeki diğer unutulmaz moda anları arasında bir mor tufanı ve Dr. Jill Biden'la Harris'in Amerikalı tasarımcıları öne çıkarma kararı da yer aldı.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU