Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklüyor

Erdoğan, "CHP, kendisine oy vermeyen öğretmen, polis veya rektörü bürokrat saymıyor. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar" dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin çalışmlarına değinen Erdoğan, teşkilat görevlilerine uyarılarda bulunarak, "Kendi içimizdeki arkadaşlıklarımızın gönlünü kazanamazsak milletimizin gönlüne giremeyiz. Üye sayımızın kağıt üzerinde 11 milyonu geçmesi kadar, bu insanların her birini kutlu davamızın anlatıcısı, savunucusu haline getirmemiz de önemlidir" ifadelerini kullandı.

2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla hazırlanmayı planladıklarını da vurgulayan Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın seçimlerden başarıyla çıkacağını belirtti.
Erdoğan şöyle devam etti:

AK Parti alalade bir dilekçe ile kurulmuş bir parti değildir. AK Parti milletim tarafından kurulan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur. Önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını, bir parti faaliyeti ortaya koyacağız. Bu kutlu ve tarihiz vazifede her birinize muvaffakiyetler diliyorum.

"CHP sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklüyor"

CHP'deki "taciz" iddialarını da hatırlatan Erdoğan, parti yönetiminin söz konusu iddialar karşısında "üç maymunu" oynadığını söyledi.

Erdoğan eleştirilerine şöyle devam etti:

CHP cenahı aynı yüzsüzlüğü sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklemeye çalışıyor. Büyük bir pişkinlikle yalanlarında ısrar edebiliyorlar. CHP'ye oy vermeyi öğretmen, polis, rektör, bürokrat saymıyor. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. Kendilerine oy vermeyen çiftçiyi adam yerine koymuyorlar. Bu zihniyet işi ülkemizin güzide bir sanatçısının programına katılanları linç etmeye kadar vardırdı. Bu milletin hakimine, askerine ,polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız. Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Her mikrofon uzatıldığında Türkiye'yi yurt dışına şikâyet edenler siz kimin militanısınız?

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU