Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'a silahlı saldırı

Arabasına binerken bir grubun saldırısına uğrayan Özdağ, başından ve yüzünden yaralandı. Davutoğlu da saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "siyasi terör" ifadesini kullandı

Fotoğraf: Gelecek Partisi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendiği öğrenildi. 

Edinen bilgiye göre Özdağ, evinden çıkıp aracığına bineceği sırada silahlı ve sopalı bir grubun saldırısına uğradı.

Başından ve yüzünde darbe alan Özdağ, Ankara’da bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

bbf36d98-fd7b-4fd9-8d3a-a66f284b72f1.jpg
Fotoğraf: Gelecek Partisi


Gelecek Partisi’nin bir diğer genel başkan yardımcısı Selim Selim Temurci, Twitter hesabıdan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir.

5 kişilik bir grubun gerçekleştirdiği belirtilen saldırının ardından Özdağ'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Özdağ: Acizlerin ülkemize kan ve gözyaşı vaadine inat sözümüzü yükselteceğiz

Özdağ saldırının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletimiz için söyleyecek sözü olmayanların silaha sarılması tek kelimeyle acziyettir" dedi. 

"Bu acizlerin ülkemize kan ve gözyaşı vaadine inat sözümüzü yükselteceğiz" ifadelerine yer veren Özdağ, "Bizi ölümle korkutanlara ise 'Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm' diyorum" tweetini paylaştı.

Gelecek Partisi’ne ilk saldırı değil

Aralık ayında da Gelecek Partisi’ne yönelik bir saldırı düzenlenmişti. Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik'in arabasına 4 kurşun sıkılmıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün de Sakarya'da bulunan evine de yine aralık ayında silahlı saldırı düzenlenmişti.

Semih Yalçın tepki göstermişti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 13 Ocak’ta partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli hakkında bazı eleştirilerini gündeme getiren Özdağ’a Twitter’dan sert tepki göstermişti.

Yalçın’ın Özdağ hakkında paylaştığı bazı mesajlar şöyle:

Bu gibi gevşeklerin ne menem tipler olduklarını anlamak için çıktıkları siyasi yolculukta yaşadıkları acı ve sefil sergüzeşte bakmak kâfidir. Fransa tarihinde Talleyrand adında eşine ender rastlanır bir siyasi dönek ve bukalemun vardır.

Bu gibiler, siyasetin de toplumun da yüz karası tiplerdir. Kapı kapı gezdikleri, parti parti dolaşıp bir kararda duramadıkları, her kaba girdikleri için de kimse onları inandırıcı bulmamaktadır.

S. Özdağ Ülkücülükte tutunamadığı, Ülkücü kalamadığı için sicilli dönekler ve bukalemunlar zümresinin ilk sıralarına adını yazdırmıştır.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU