Selvi: Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a sistematik olarak hakaret ediyor

“Milletin anasının ak sütü gibi helal oylarıyla seçilen Erdoğan, sözde değil, özde cumhurbaşkanıdır”

Fotoğraf: Twitter

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sistematik olarak hakaret ettiğini iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Selvi, bugünkü köşe yazısında CHP liderinin Erdoğan’a yönelik olarak söylediği “sözde cumhurbaşkanı” söylemini kaleme aldı. Selvi, şunları yazdı:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gündemi değiştirmekle, halkın sorunlarının konuşulmasının önüne geçmekle suçluyor ama ilk cümlede kendini sabote ediyor. Eğer sen çıkıp ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı için “sözde Cumhurbaşkanı” dersen, gelen tepkilere aldırmadan “Ben sana sözde Cumhurbaşkanı diyorum ve söylemeye de devam ediyorum” diye devam edersen, bu konu gündem olur. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sistematik olarak hakaret ediyor.

Selvi yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

Milletin anasının ak sütü gibi helal oylarıyla seçilen Erdoğan, sözde değil, özde cumhurbaşkanıdır. Elbette ki seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hukuku korunmalıdır. Çünkü cumhurbaşkanının hukuku, milletin hukukudur.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU