Don't Look Up: Netflix, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın başrolleri paylaştığı filmi duyurdu

Cate Blanchett, Rob Morgan, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande ve daha fazlasının oyuncu kadrosuna alındığı bildirildi

Netflix bu yıla iddialı girerek her hafta bir film yayımlayacağını duyurdu (Netflix)

Netflix'in başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ve daha pek çoğunun yer alacağı gelecek filmi Don't Look Up'tan ilk görüntüler paylaşıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix salı günü yaptığı, 2021'de çıkmasını planladığı tüm filmlerini içeren bir ilk bakış paylaşımında filmden kısa bir parçaya yer verdi. Dijital yayın platformunun bu sene içinde çıkaracağı devasa film programında her hafta en az bir film gösterime girecek.

Çıkacak filmler arasında Adam McKay'in yazıp yönettiği, siyasi hiciv yapan felaket filmi Don't Look Up da bulunuyor. Netflix'e göre film "insanlığı dünyayı yok edecek bir kuyrukluyıldıza karşı uyarmak için medyayla geniş kapsamlı görüşmeler yapmak zorunda kalan iki kıdemsiz gökbilimcinin hikayesini anlatıyor."

Salı günü yayımlanan videoda DiCaprio ve Lawrence, uzay mekiği gibi görünen araçtan inmeye hazırlanırken birbirlerine gergin bakışlar atıyor.

Oyuncu kadrosunda ikiliye ek olarak Cate Blanchett, Rob Morgan, Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Matthew Perry, Chris Evans, Himesh Patel, Kid Cudi, Tomer Sisley, Melanie Lynskey ve Ron Perlman gibi bir dizi büyük ismin yer alacağı söyleniyor.

 

 

Don't Look Up için belirli bir çıkış tarihi henüz duyurulmuş değil.

2021'de çıkması planlanan diğer Netflix yapımları arasında Jane Champion'ın The Power of the Dog'u ve Paolo Sorrentino'nun The Hand of God'ı da bulunuyor. 

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU