Fatih Terim: Bugün derin bir yalnızlık hissettim

Terim, mayıs ayında hem sözünün hem de kontratım bittiğini ifade etti

Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada kendisini yalnız hissetiğini ifade etti.

Yönetimle bir görüşmesinin olmadığını belirten Terim, "Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten mayısta hem sözüm, hem kontratım bitiyor" dedi.

Derbi öncesi yorucu bir mücadele olduğunu belirten Terim şöyle konuştu: 

İki taraf için de zor maç oldu. Malatyaspor'u tebrik ederim, kazanabilirlerdi. Bizim için geç oldu, güç oldu ama, oldu. Oyuncularımı kutlarım. Derbi maçı öncesi bu kadar yorulmadan, ekstra mücadele etmeden kazanmak isterdik. Sonuçta cuma günkü kura çekiminde varız. Saat gece yarısı 00:00, ağır mesaideyiz. Daha uçağa binip İstanbul'a gideceğiz. Ligin yoğun olduğu ortamda bir de kupa yoğun günler yaşatıyor.

Mayıs ayını işaret etti

Kendini yalnız hissettiğini belirten Terim, "Yönetimle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. herkes konuşurken, ben de açıkladım. Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Terim, "Motivasyonunuz etkileniyor mu?" sorusuna ise "Bu kadar yeter" diye yanıt verdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU