Marvel hayranları sevinçli: WandaVision'ın beklenenden daha uzun olacağı açıklandı

Dizinin 6 ve 8 bölüm olacağına dair tahminler tutmadı

WandaVision 150 milyon dolar bütçeye sahip (Marvel / Disney+)

Disney, Marvel Sinematik Evreni'nin (MSE) 4. Faz'a geçişini sağlayacak dizi WandaVision'ın 9 bölümden oluşacağını duyurdu.

Birçok MSE hayranı WandaVision'ı heyecanla bekliyor. Zira söz konusu sebeple birlikte Spider-Man 3 ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness'a dair unsurların da bulunma ihtimali, izleyicileri epey meraklandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak şu ana kadar WandaVision'ın detayları çok iyi saklandı. Bu yüzden hayranlar yayımlanan posterleri ve fragmanları inceleyerek dizi hakkında bilgiler edinmeye çalıştı.

MSE'ye doğrudan bağlı ilk dizi konumundaki yapımın daha önce 6 bölümden meydana geleceği düşünülürken 2020'nin son günlerinde gelen haberler, 8 hafta boyunca ekranda kalacağı yönündeydi. Bu durum, 8 bölüm düşüncesini doğurmuştu.

Disney pazartesi yaptığı açıklamayla iki tahminin de yanlışlığını ortaya çıkardı. 15 Ocak'ta ekranlara gelmeye başlayacak dizinin 9 bölümden oluşacağını ve haftalık yayımlanacağını bildirdi. Dizinin 5 Mart'ta sona ereceği bilgisi verilirken 8 hafta süreceği doğrulandı. Bu durum, akıllara 15 Ocak'ta iki bölüm birden yayımlanma ihtimalini akıllara getirdi.

MSE hayranları gelen bu haberlere fazlasıyla sevindi. Twitter'da bir kullanıcı, haberin harika olduğunu ve daha fazla neler olabileceğini görmek için sabırsızlandığını belirtirken bir diğeri "Aman Tanrım 6 bölüm göreceğimizi sanıyordum. Harika!!!!" ifadelerini kullandı.

Screen Rant'in haberine göre, WandaVision, Marvel'in bir yıldan uzun bir süre sonra piyasa çıkartacağı ve aynı zamanda dijital yayın platformu Disney+ için ilk yapımı. Sırada The Falcon and The Winter Soldier, Loki ve Ms. Marvel bulunuyor. WandaVision bitişiyle ve The Falcon and The Winter Soldier'ın yayımlanma tarihi arasında kısa bir sürenin bulunması da izleyicileri mutlu eden bir diğer haber.

 

 

Duyuruyla birlikte, Wanda Maximoff ve Vision'ın hoş bir banliyö hayatı yaşadığını gösteren yeni bir fragman yayımlandı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, CBR

DAHA FAZLA HABER OKU