Johnny Depp'ten tuhaf yeni yıl paylaşımı

Instagram gönderisi, kötülüğe ve cinayete gönderme yapıyor

Johnny Depp paylaşımında bir oyunun önsözünden alıntı yaptı (AP)

Johnny Depp, Instagram'da "pişmanlık duymadan" öldürmeye edebi gönderme içeren bir yeni yıl mesajı paylaştı.

Ünlü oyuncu, kendisini "eşini döven koca" olarak nitelendiren 2018 tarihli bir haberle ilgili Sun gazetesine karşı açtığı iftira davasını kısa süre önce kaybetmişti.

Depp'e, eski eşi Amber Heard'e saldırdığı sonucuna varan Yüksek Mahkeme kararına itiraz etme izni verilmemişti. Ancak kendisine Temyiz Mahkemesi'ne doğrudan başvuru imkanı sunuldu ve o da bu imkanı kullandı. Oyuncu, Heard'e şiddet uyguladığı iddiasını hep reddetmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depp, söz konusu davanın ardından geçen yıl Warner Bros'un talebi üzerine Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) serisinden ayrılmıştı.

Instagram'da hayranlarıyla paylaştığı yeni yıl mesajında Depp, William Saroyan'ın 1939 tarihli The Time of Your Life adlı oyununun önsözünden alıntı yaptı.

Önsözde şu ifadeler yer alıyor:

Kötülüğü ve dinsizliği hor görün, dinsiz ve kötü adamları değil. Anlayın bunları. Merhametli ve nazik olmaktan hiç utanmayın ama yaşamınızda öldürme zamanı gelmişse öldürün ve pişman olmayın.

Depp metnin fotoğrafına eklediği açıklamadaysa şunları yazdı:

Herkese mutlu yıllar. Dünya daha iyi günlerin yasını tutsa da umarım bu gece hepiniz gülümseyecek ve daha da önemlisi mümkün olduğunca gülecek ve diğerlerini güldürecek bir an bulabilirsiniz.
 


Oyuncu sözlerini şöyle bitirdi:

Bu zor zamanların ortasında bunun güç olabileceğini biliyorum ama herkese yalnızca mutluluk ve sağlık diliyorum. Hayatınız mükemmellikle kuşatılsın. Sevgi ve saygılarımla, JD.

Depp'in eski eşi Heard kısa süre önce, Aquaman'in devam filminden çıkarılması için düzenlenen "paralı bir kampanya"yı kınamıştı.

İmza sayısının 1,8 milyonu aştığı kampanya, Depp hayranları tarafından düzenlenmişti ve Heard'ü "Depp'i Hollywood'da mahvetmek için sistematik savaş vermekle" suçluyordu.

Bu makale Depp'e iftira davasını doğrudan Temyiz Mahkemesi'ne götürme hakkı verildiğini, Depp'in de bu hakkı kullandığını eklemek amacıyla 15 Ocak 2021 tarihinde güncellenmiştir.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU