Billie Eilish saçlarını neden yeşile boyuyor?

Genç şarkıcı şarkılarıyla olduğu kadar tarzıyla da dikkat çekiyor

Eilish kısa süre önce yeni bir albüm üstünde çalıştığını açıklamıştı (Reuters)

ABD'li genç şarkıcı Billie Eilish bugüne kadar popüler parçalarının yanı sıra sıradışı tarzıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bununla birlikte başarılı pop yıldızının saçlarını yeşile boyamasının sağlığıyla yakından ilişkisi var. Eilish daha önce ciddi sağlık sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kaldı ve saçları bir düzeyde onun psikolojik olarak kaydettiği gelişimi simgeliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Somag News'un haberine göre Eilish bir dans grubunun parçası olduğu sırada beden dismorfik bozukluğundan (bir kişinin gerçekte olmayan var olduğunu sandığı bir bedensel kusur ile aşırı uğraşması ya da bir beden kusuru varsa bile bunu aşırı abartması, ed.n.) mustarip olduğunu ve bununla birlikte depresyon, kaygı bozukluğu, panik atak, uyku bozukluğu ve Turet Sendromu (aynı şekilde kısa aralıklarla meydana gelen istemsiz, hızlı, âni bedensel tikler ve ses tiklerinin oluşturduğu nörolojik rahatsızlık, ed.n.) yaşadığını açıklamıştı. 

Her ne kadar başta bunlara dair konuşmamayı tercih etse de daha sonra bunu paylaşmanın hayranlarıyla daha sıkı bir bağ kurmasını sağladığını söylemişti. 

Billie Eilish farklı tarzı ve saç rengiyle daha önce hayranları dışında da pek çok kişinin dikkatini çekmişti. Eilish, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda saçıyla ve görünümüyle alay edenlerin bundan vazgeçmesini ve bunun artık depresyonda olmadığının bir göstergesi olduğunu söylemişti. 

Kariyeri boyunca farklı tonlarda yeşil renkler deneyen şarkıcı bunun ruhsal açıdan sağlıklı olduğunu gösterdiğini ve bununla gurur duyduğunu belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU