Black Widow, Avengers: Endgame'deki eksikliği giderecek

Marvel'ın beklenen yeni filmi Endgame'in göz ardı ettiği boşluğu doldurabilir

Bu yıl yayımlanması beklenen Black Widow koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden biri olan Black Widow, Hawkeye'ı filmin bonus sahnesinde kullanarak Avengers: Endgame'in bıraktığı boşluklardan birini doldurabilir. 

Marvel uzun bir gelecek programlar listesine sahip ve bu listenin başında Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Natasha Romanoff'a odaklanacak Black Widow geliyor. Black Widow ismiyle de anılan Romanoff hayatını Avengers: Endgame'de feda etmiş ve Hawkeye bu sayede Ruh Taşı'nı alabilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkisinden birinin taşı alabilmek için bir fedakarlık yapması gerekiyordu ve Natasha, Hawkeye'ın ailesini geride bırakmamasını istediği için öne atılmıştı. 

Thanos'la ölümcül bir kavgaya tutuşan ve hayatta kalan kahramanların filmin sonunda Iron Man'i anmak için hayli duygusal bir sahnede bir araya geldiği görülmüştü. Ancak Black Widow da kendisini feda etmesine rağmen onun için herhangi bir anma veya tören düzenlenmemişti. 

Screen Rant'in haberine göre Marvel'ın bu açığı kapatmak için elinde epey kullanışlı bir malzeme bulunuyor. Bu aynı zamanda Hawkeye dizisinde yeni Black Widow Yelena'nın da yer almasının temelini atabilir. Hawkeye, Endgame'den sonra Clint'in neler yaptığına odaklanacak ve dizide Yelena Belova'yı da geri getirmesi hayli olası. 

Black Widow'un bonus sahnesi Clint'in Natasha'nın Rus "ailesini" ziyaret ederek neler yaptığını ve bir kahraman olarak nasıl öldüğünü anlatmasını gösterebilir. Bu aynı zamanda Yelena'nın Hawkeye'da görünmesini de kolaylaştıracak bir detay çünkü birbirlerini çoktan tanıyor olacaklar. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU