Anne Hathaway, Alice Harikalar Diyarında çekimlerinde Johnny Depp'le yaşadığı utandırıcı anı anlattı

Hathaway, Depp’le yaşadığı anıyı aktarırken oyuncunun hayli etkileyici olduğuna işaret etti

Depp'in The Sun'a kaybettiği davanın kariyerini ciddi biçimde baltalayabileceği düşünülüyor (IMDb)

Ünlü Hollywood yıldızı Anne Hathaway, 2010'da yayımlanan Alice Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland) filminin çekimlerinde Johnny Depp'le yaşadığı kendisi açısından utandırıcı anı anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) çekimlerinde Keira Knightley'le öpüşme sahnelerinin çekiminde yaşadığı rahatsızlıkla gündeme gelen Depp bugüne kadar pek çok unutulmaz filmde yer aldı ve önemli Hollywood yıldızlarıyla çalıştı.

Somag News'un haberine göre Depp'in büyük bir hayranı olan 38 yaşındaki Hathaway çekimler sırasında yaşanan anları şu şekilde anlattı:

Johnny Depp'le birkaç sahnem vardı. Soğukkanlı biçimde, ‘Ah, evet o sadece Johnny' diyebilmeyi isterdim. Fakat onun büyük bir hayranıyım, gerçekten kendimi utangaç hissettim. Beni kendisine bakarken yakaladı ve yukarı bakmak zorunda kaldım. Fakat yeşil fonun önüne döndüğümüzde izleyecek başka bir şey kalmamıştı. ‘Ah, bak yeşil duvardan biraz daha yok. Bunu fark etmiş miydin? Hayır mı? Tamam' deyiverdim. 

Hathaway'in anısını pek çok hayranına tebessüm ettirecek cinsten.

Kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen The Sun gazetesinin haberinin ardından açtığı davayı Londra'da görülen mahkemede kaybeden Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e uyguladığı yönündeki şiddet iddialarıyla haber olmuştu. Deppîn davayı kaybetmesi Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) serisinin yeni filminin kadrosundan çıkarılmasına ve rolünü Mads Mikkelsen'e kaptırmasına neden olmuştu. 

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU