George Clooney'den Ben Affleck'e Batman tavsiyesi: Kostümünde meme ucu olmasın

Batman ve Robin filminde Batman'i canlandıran Clooney, Affleck'e role dair bir dizi tavsiyede bulunmuş

Clooney, kadrosunda yer aldığı Batman ve Robin filmini "para israfı" diye niyelemişti (Warner Bros)

Ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, Ben Affleck'i Batman karakterini canlandırmamasına dair ikna etmeye çalışmış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Verdiği yeni röportajda 1997 yapımı Batman ve Robin (Batman & Robin) filminde Batman'i canlandıran Clooney, 48 yaşındaki Affleck'i Bruce Wayne karakterini canlandırmamaya ikna etmeye çalıştığını itiraf etti.

Fakat Clooney'nin tavsiyesine uymayan Affleck, Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice), Suicide Squad ve Justice League: Adalet Birliği (Justice League) filmlerinde karakteri canlandırmıştı.

People'ın haberine göre 59 yaşındaki oyuncu bahsi geçen röportajında şu ifadeleri kullandı:

Büyük bir fiyasko yaşadım ve eleştiri bombardımanına tutuldum. Ve büyük başarılar elde etsem de bu onların dinledikleri anlamına gelmiyor.

Ben (Affleck), beni dinlmedi ve harika bir iş çıkardı ve yanılmıştım. Fakat sadece deneyimimle bilgeliğimi aktarabildim ve ‘Kostümünde meme ucı olmasın' dedim.

Batman ve Robin filmini bir daha asla izlemediğini söyleyen Clooney, "Çok kötü, gerçekten canımı acıtıyor" diye ekledi. Oyuncu her ne kadar filmden hiçbir zaman memnun olmasa da bu kötü deneyimin kendisine kadrosunda yer almak için iyi filmler seçmeyi öğrettiğini belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU