Yapımcı duyurdu: The Walking Dead'in komedisi de geliyor

On yıldır ekranlarda olan zombi dizisinin hiçbir yere gitmeye niyeti yok gibi görünüyor

Rick Grimes ve Daryl Dixon dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alıyor (AMC)

Tüm dünyada ciddi bir izleyici kitlesi olan The Walking Dead dizisinin yeni bir spin-off'unun (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) yayımlanacağı ancak bunun bu sefer bir komedi olacağı açıklandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar orijinal dizi sona yaklaşıyor gibi görünse de zombi evreninde yaşanacak maceralar henüz bitmemiş gibi görünüyor. Dizinin ayrıca The Walking Dead: World Beyond, Fear the Walking Dead gibi spinoff'ları da halihazırda yayımlanmaya devam ediyor.

Bununla birlikte dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Rick Grimes'a odaklanacak filmler de hazırlık aşamasında. Öte yandan dizinin son sezonu olacak 11. sezonun ardından Daryl ve Carol karakterlerine odaklanacak yeni bir dizinin de çekileceği duyurulmuştu. Kısacası The Walking Dead evreni hız kesmeden hayranlarının karşısına çıkmaya devam etmeye hevesli görünüyor.

Walking Dead Holiday Special (Walking Dead Tatil Özel) programına katılan dizinin yapımcısı ve senaristlerinden Scott M. Gimple, halihazırda zombi evreninde geçecek bir komedi üzerine çalıştıklarını belirtti. 

Screen Rant'in haberine göre Gimple şu ifadeleri kullandı:

Şu anda bir Walking Dead komedisi üzerinde çalışıyoruz. Evrenimizle dalga geçmiyoruz ama dünyamıza daha çok komik bir yorum getiriyoruz.

Komedi The Walking Dead yapımlarının hiçbirinde baskın bir öğe olmasa da bu yeni yapımın evrene yepyeni bir soluk getireceği aşikar. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU