Mustafa Sarıgül'ün partisinin ismi ve logosu belli oldu

Logo, Anadolu ve Trakya’yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıtayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor

Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bir otelde dzüenmlediği basın toplantısı ile partisinin ismini ve logosunu kamuoyu ile paylaştı / Fotoğraf: Twitter / TDP

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) logosunu açıkladı.

TDP Lideri Mustafa Sarıgül, partisinin logosunu ilk kez kamuoyu ile paylaştı. Logo, Anadolu ve Trakya’yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıtayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor.

tdpf.jpg
Fotoğraf: Twitter/TDP

 

Mustafa Sarıgül, logoyu duyurduğu toplantıda şöyle konuştu:

“Tüm çalışma arkadaşlarımızla, alçak gönüllü, öz güvenli, samimi, içten, şefkatli bir anlayışla yola çıkıyoruz. Yolumuz kardeşlik ve huzur yoludur. Milletimizin yüzünü güldürme yoludur. Birliğin, beraberliğin partisi biz olacağız! Barışın, emeğin, kardeşlerin, üretimin, varlığın bereketin, hukukun, partisi biz olacağız! Uzlaşmanın demokrasinin, kültürün, bilimin, çevrenin partisi biz olacağız! Ülkemizde sorunlara çare üreten parti biz olacağız”

 

Sarıgül ayrıca sloganı "Değişim Yürek İster" olan TDP'nin logosunu Twitter hesabından "Partimizin amblemi; Trakya ve Anadolu’yu simgeleyen iki kalp ve Avrupa’yla Asya’yı birleştiren yıldızdır. Hareketimiz Artık Bereket Oldu. Partimizin Bayrağı Bugünden İtibaren Türkiye’nin Her Yerinde Sevgi İle Dalgalanacaktır. Hayırlı Uğurlu Olsun!" notuyla paylaştı.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU