Görevimiz Tehlike 7: "Tom Cruise'un ses kaydının ardından ikinci kez küplere binmesiyle 5 kişi projeden ayrıldı"

Cruise'un ortaya çıkan ses kaydında koronavirüs önlemlerine uymayan kişileri kovmakla tehdit ettiği duyuluyordu

Gerilimlerin gündeme gelmesinden önce Görevimiz Tehlike 7'nin seti zorlu sahnelerin çekimleriyle gündeme gelmişti (AFP)

Görevimiz Tehlike 7 çekimlerinde Tom Cruise'un ikinci kez küplere binmesinin ardından 5 kişinin projeden ayrıldığı öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü Hollywood yıldızı Cruise'un kısa süre önce ortaya çıkan ses kaydında sette Kovid-19 önlemlerine uymayan kişilere zehir zemberek sözler sarf ettiği medyaya yansımıştı. 

Ortaya çıkan ses kaydının ardından zaten gergin olan prodüksiyon ekibinde yeni gerilimlerini yaşandığı aktarıldı. Daily Mail'in haberine göre prodüksiyon ekibine yakın bir kaynak sette yaşananlara dair şu ifadeleri kullandı:

Gerilim aylardır yükseliyor ve bu bardağı taşıran son damla oldu. Gerilimin kamuoyuna yansımasından bu yanaysa ortamda daha fazla gerginlik oluştu ve birkaç kişi ayrıldı.

Ancak Tom film çekimlerine bu kadar zaman harcanmasının ardından daha fazlasını kaldıramaz. Diğerlerinin bunu kendisi kadar ciddiye almamasına üzülüyor.

Cruise'un çekimlerin devam edebilmesi için çok fazla zaman ve para harcamasıyla filmin prodüksiyonuna dair kendisini sorumlu hissettiği belirtildi. 

Cruise'un ses kaydının yayımlanmasının ardından konuşan bir diğer Hollywood yıldızı George Clooney ise Cruise'un tepkisinin haklı olduğunu ancak bunun kendisinin tercih edeceği bir tarz olmadığını söyledi. 

The Sun'ın ortaya çıkardığı ses kaydında Cruise'un şu ifadeleri kullandığı duyuluyordu:

Altın standart biziz. Bizim sayemizde Hollywood'a dönerek filmler çekiyorlar. Çünkü bize ve yaptığımız şeye inanıyorlar. Geceleri lanet olası her stüdyoyla, sigorta şirketleriyle, yapımcılarla telefondayım ve bize bakıyorlar, filmlerini yapmak için bizden faydalanıyorlar. Binlerce iş yaratıyoruz sizi gidi adi herifler. Bunu bir daha görmek istemiyorum. Asla!

Endüstrimiz kapandığı için lanet evlerini kaybeden kişilere bunu anlatabilirsiniz. Masalarına yemek koyamayacak ya da üniversite harçlarını ödeyemeyecekler. Her gece bu lanet endüstrinin geleceğini düşünerek yatıyorum. Bu yüzden üzgünüm, özürlerinizi kabul etmiyorum. Size söylemiştim ve şimdi bunu istiyorum, eğer buna uymazsanız gidersiniz. Bu lanet filmi yarıda kesmeyeceğiz! Anlaşıldı mı?

Eğer bunu yaptığınızı bir daha görürsem s**tir olup gidersiniz. Anlatabiliyor muyum? Ne istediğimi anladınız mı? Sorumluluğumun farkında mısınız?

 

Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU