Mike Tyson, rap efsanesi Tupac Shakur'un ölümünden dolayı suçlu hissettiğini söyledi

Ünlü boksör, istediği şarkıyı getirmesi için Tupac'a baskı yapmış

Tupac vurulduktan sonra hastaneye kaldırılmış, 6 gün sonra da hayatını kaybetmişti (Instagram / @miketyson)

Ünlü boksör Mike Tyson, Youtube'ta yayımlanan bir röportajda rap efsanesi Tupac Shakur’un ölümünden dolayı kendisini suçlu hissettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rapçi Tupac, 7 Eylül 1996’da Mike Tyson’ın Bruce Seldon’la karşılaşacağı boks maçını izlemek için Las Vegas’a gitmiş, maçtan sonra bir gece kulübüne giderken suikaste uğrayıp hayatını kaybetmişti.

Page Six'in haberine göre, Tyson, ringe Tupac’tan özel olarak istediği bir parça çalarken çıkmak istediğini, kaseti getirmesi için onu tekrar tekrar rahatsız ettiğini ifade etti:

Onun dövüşe gelmesi konusunda biraz suçlu hissediyorum. Ona 'Hey, kaseti getirmek istiyorsun, kaseti unutma' diyerek baskı yaptım.

 

 

Tyson, “Bunun yaşandığı gün, gerçekten kötü bir gündü… Gerçekten kötüydü” ifadelerini kullanırken maçtan sonra kendisinin de gece kulübünde Tupac’a katılmayı planladığını, fakat o dönem yakın bir zamanda bebeğinin dünyaya geldiğini ve ailesinin yanına gitmeye karar verdiğini söyledi.

Bununla birlikte Tyson, 1992’de hapse girdiğinde Tupac’ın kendisine mektup yazdığını ve ziyarete geldiğini bu sayede arkadaş olduklarını belirtti.

 

Independent Türkçe, Page Six, Express

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU