İstanbul Büyükşehir, İmamoğlu ve parti liderlerini takipten çıkardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul, Ankara, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları ile İYİ Parti ve Saadet Partisi Genel Başkanlarını takipten çıkardı. İBB'nin de takipçi sayısı hızla azalıyor

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul yerel seçimlerinin 24 Haziran’da yeniden yapılacağını açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Twitter hesabında sürpriz bir uygulamaya gitti. 

Başkanlığın @istanbulbld adlı hesabı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’i, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı takipten çıkardı. 

31 Mart Yerel Seçimleri’nde 351 binin üzerinde takipçisi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın beş haftada 542 bini aşan takipçi sayısı, yukarıdaki isimleri takipten çıkarmasından sonra geçen bir saatte 533 bine kadar geriledi. 

Belediye Başkanlığı’na bağlı İBB Kültür A.Ş. de, YSK’nın kararını açıkladığı sıralarda bugün hayatını kaybeden tarih yazarı Kadir Mısırlıoğlu için Twitter hesabından bir başsağlığı mesajı yayınlamıştı. 

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU