Friends'in Monica'sı meşhur hindi sahnesini yeniden canlandırdı

Courtney Cox, 22 yıl önce yayımlanan meşhur Friends sahnesini yeniden canlandırdı

Kısa süre önce dizide Chandler karakterini canlandıran Matthew Perry'nin eski sevgilisi, ünlü oyuncunun hamileyken onu uyuşturucu almaya gönderdiğini iddia etmişti (NBC)

Televizyon tarihinin en önemli komedi dizilerinden biri olan Friends’in yıldızı Courteney Cox, dizinin unutulmaz bölümlerinden birinde yer alan hindi sahnesini yeniden canlanırmak için epey çaba sarf etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Cox, daha Şükran Günü için yayımladığı eğlenceli videonun kamera arkasını ve hazırlık aşamasını da paylaştı. 

Ünlü oyuncu, 10 sezon boyunca ekranlarda kalan ünlü dizide Monica Geller karakterini canlandırmıştı. Bahsi geçen hindi sahnesinin üzerindense neredeyse 22 yıl geçti. 

Cox’un yayımlanan videosunda bütün bir hindiyi kafasına geçirmeye çalıştığı görülüyor. Cox sahnenin yeniden canlandırılması için yaptığı hazırlıkları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

 

Monica’nın hindi sahnesinin bu kadar unutulmaz olmasının nedenlerinden biri de Chandler’ın Monica’yı sevdiğini tam da o sahnede ilk kez açıklamış olmasıydı. Tüm Friends hayranlarının iyi bildiği gibi Chandler ve Monica dizinin sonunda evlenir ancak ilk sezonlarda sadece arkadaşlardır. 

 

 

Chandler ve Monica’nın birbirlerine aşık oldukları an dizinin kırılma noktalarından yalnızca biriydi. 

 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU