Cyberpunk 2077'nin haritası sızdı: Night City'de yapacak çok iş var

Kısa süre önce Cyberpunk'ın Twitter hesabından gizemli bir "Cybernight" etkinliğine dair ipucu verilmişti

Keanu Reeves kısa süre önce oyunda canlandırdığı karakteri anlatmıştı (CD Projekt Red)

Cyberpunk'ın sabırsızlıkla beklenen çıkış tarihi 10 Aralık'a henüz 4 gün var ama oyunun sızdırılmış ekran görüntüleri internette yayılmaya başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

En son sızdırılan oyun-içi bir harita, Night City'nin akıl almaz yoğunluğunu gözler önüne sererek oyuncuların heyecanını artırdı. Oyunun haritası Ekim'de zaten sızdırılmıştı ama Cyberpunk 2077 dünyasının asıl genişliği ve kapsamı, daha sonraki sızdırmalar daha fazla detayı ortaya koyana kadar gizemini korumuştu.

Screen Rant'in haberine göre sızdırılmış oyun-içi haritanın ekran görüntüsü kendi başına herhangi bir spoiler vermiyor ama Cyberpunk 2077'de yapılacak ne kadar fazla şey olduğunu gösteriyor. Bekleneceği üzere harita devasa ama Night City'nin uçsuz bucaksız yoğunluğu beklenmedik bir şey değildi.

Ekran görüntüsü erken erişime açılmış oyunun başlarında bir yerden. Bu da hikayenin ilk bölümlerinde dahi çoktan 11 aktif görev iminin yanı sıra yapılacak ve görülecek başka tonla şey olduğu anlamına geliyor.

 

a.jpg
(Screen Rant)

 

Cyberpunk 2077'nin çıkmasının ne kadar uzun sürdüğüyle ilgili ortalıkta espriler dolaşıyor olabilir ama şimdiye kadar derlenen detaylara bakılırsa sadece vadettiği içerik bolluğu için bile beklemeye değmiş gibi görünüyor. Karakter yaratma modu da detaylardan kaçınmıyor, oyunculara karakteriyle ilgili her şeyi kişiselleştirme olanağı tanıyor.

Yani sızdırılmış oyun-içi harita Cyberpunk 2077'nin hikayesiyle ilgili bir detay vermese de oyunun çıkmasını bekleyen oyunculara sabırlarının fazlasıyla ödüllendirileceğinin garantisini veriyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU