Eminem, ünlü "Stan" şarkısının parodisi "Stu"da yer aldı

ABD'li komedyen Pete Davidson, Saturday Night Live programında "Stan" şarkısının parodisini yaptı

Eminem kısa süre önce 2020 ABD Başkanlık seçimlerinde Joe Biden'a verdiği destekle gündeme gelmişti (YouTube/EminemMusic)

ABD’li ünlü rapçi Eminem Saturday Night Live programının son bölümünde yayımlanan parodi klipte yer aldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jason Bateman’ın sunuculuğunu yaptığı bölümde komedyen Pete Davidson’ın Eminem’in 2000’de yayımlanan "Stan" şarkısının Noel temalı parodisi yayımlandı. Bahsi geçen klipte 48 yaşındaki rapçi de yer aldı.

Davidson parodide, Bateman’in takıntılı hayranı Stu olarak görülüyor. Stu, Noel Baba rolündeki Bateman’den PlayStation 5 istemek için mektuplar yazıyor. 

Eminem’in "Stan" şarkısının klibindeki ana karakteri aktör Devon Sawa canlandırmıştı. 

People'ın haberine göre beyaz bir atlet ve sarı saçlarla görülen Davidson’ın Stu’su videonun neredeyse tamamında Noel Baba’ya mektup yazarken görülüyor. Mektuplarına cevap alamayan Stu sinirleniyor.

 

 

Videonun sonunda Eminem televizyon ekranında görünür ve Noel kazağı giydiği görülen şarkıcı Noel Baba’nın kendisine gönderdiği hediye paketini açar. Paketten Stu’nun umutsuzca istediği PlayStatiton 5 çıkar. 

Eninem hediyeyi gördükten sonra, "Bunu istemedim bile. Shady bu yıl uslu bir çocuk olmuş olmalı. Üzgünüm Stu, mahvoldun" diyor. 

 

 

Orijinal klipte yer alan 42 yaşındaki Sawa da parodi videoyu "Stu, Stan’dan büyüktür" anlamına gelen "Stu>Stan" ifadesiyle Twitter’da paylaştı. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU