The Walking Dead: Negan'ı konu alan ek bölümle ilgili bilinenler

Bölümde Negan'ın geçmişine ışık tutuluyor

Bölümün 5 Nisan 2021'de yayımlanması planlanıyor (AMC Studios)

Birçok proje gibi Kovid-19 kısıtlamaları sebebiyle hem çekimleri hem de yayın tarihleri ertelenen The Walking Dead (TWD), hayranlarını sevindirecek bir haber vermiş ve 10. sezonuna 6 bölüm daha eklemişti.

Ancak bu bölümler 11. sezonun hikayesine doğrudan dalmak yerine, dizideki bazı karakterlere ve onların geçmişine odaklanmayı seçti. Bunlardan biri de Negan’ı (Jeffrey Dean Morgan) konu alan “Here’s Negan” (İşte Negan) adlı bölüm. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant’ın haberine göre, 10. sezonun finali haline de gelen bölüm, karakterin motivasyonunu ortaya çıkarıp geleceği konusunda da izler taşıyabilir.  

İşte söz konusu bölümle ilgili bilinenler:

“Here’s Negan” adı çizgi romandan geliyor

Bu çizgi roman sayısı, Negan’ın eşi Lucille’e kanser teşhisi konmasıyla başlayıp salgının yayıldığı ve dünyanın kaosa sürüklendiği günle devam ediyor. Zira Lucille, bu gün ölüp aylağa dönüşüyor.O zamanlarda henüz gözü kararmayan Negan, eşine dokunamıyor ve hastanedeki genç bir çocuktan onu öldürmesini istiyor.

Daha sonra Negan, hastaneden kaçıp oradan oraya seyahat etmeye ve grubunu toplamaya başlıyor.

Eşinin yasını tutan karakter, başka bir grupla karşılaşıp liderlerinin kadınlara tecavüz edilmesine göz yumduğunu öğrendikten sonra onu beyzbol sopasıyla öldürüyor.

Bu olayın ardından, kendilerinin dünyayı koruyacak Kurtarıcılar olduklarını ilan edip dikenli tellerle sardığı sopasının adını Lucille koyuyor. 

Lucille

“Here’s Negan” bölümünün bazı flashback (dizi zamanından öncesine dönüş sahneleri ed.n) sahnelerinde gaddar karakterin eski hayatı görülebileceği gibi eşi Lucille (Hilarie Burton) de yer alıyor. 

Oyuncuların, Kovid-19 kısıtlamaları yüzünden yakın temas gerektiren duygusal sahneler çekmesi olası değilken gerçek hayatta evli olan Jeffrey Dead Morgan ve Hilarie Burton ikilisi sayesinde TWD, Negan’la Lucille’in sahnelerine bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU