Çakıcı ve Hacısüleymanoğlu aileleri arasında karşılıklı tehditleşme: Karı gibi konuşacaklarına silah konuştursunlar

Oflu İsmail olarak bilinen İsmail Hacısüleymanoğlu'nun ailesine mensup Ali Osman Hacısüleymanoğlu, Alaattin Çakıcı'yı tehdit etti. Yanıt, Çakıcı’nın yeğeninden geldi

Kolaj: Independent Türkçe

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden Alaattin Çakıcı, bu kez de kamuoyunda “Oflular” olarak bilinen Hacısüleymanoğlu ailesi ile karşı karşıya geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2015'te hayatını kaybeden ve “Oflu İsmail” olarak bilinen İsmail Hacısüleymanoğlu’nun torunu Orhun Hacısüleymanoğlu, sosyal medya hesabından "Ali Osman Hacısüleymanoğlu’nun Alaattin Çakıcı hakkındaki "Çakıcı gerçekleri" diye açıklamada bulundu.

Instagram üzerinden Alaatin Çakıcı'ya mektup yazan Hacısüleymanoğlu, suçlamalarda bulundu.

orhun.jpg
Fotoğraf: Instagram / Orhun Hacısüleymanoğlu

Alaattin Çakıcı’nın aile yaşantısı ve Uğur Çakıcı’nın öldürülmesi ile ilgili çeşitli iddialarda bulunan Hacısüleymanoğlu, açıklamasını şu şekilde bitirdi:

Bu adamın gerçek yüzünü Türkiye kamuoyuna Karadeniz camiasına ve ülkücü camiaya hatırlatmayı, bu olayları bire bir yaşayan biri olarak kabul ettim.

Yine söylüyorum edebinle otur. Yok ben bildiğimi okurum diyorsan bugüne kadar görmediğin sert bir kavgaya hazır bekliyor olacağım, burası muz cumhuriyeti değil. Senin gibi karanlık şer odaklarına da hizmet edenler de bu ülkede söz sahibi olurlarsa bu da önce devletin sonra bizim ayıbımız olur. İlk mermiyi atan da ben olmayacağım.

Tüm devlet büyüklerimizden özür diliyorum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Çakıcı’nın yakınından yanıt

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Barış Çakıcı da ''Sokaklarda bekliyoruz'' diyerek, Hacısüleymanoğlu’nun açıklamalarına yanıt verdi.

Barış Çakıcı, ''Kamaoyuna duyurulur.! Karı gibi klavye arkasından telefondan kabadayılık olmaz Herkes herkese istediği lafı söyler. Adamsanız arkanıza hangi grupları aldıysanız Alaattin abim ve ben ayın 15 günü Bodrum 15 günü İstanbul’da geçiriyoruz. Klavye arkasından konuşacağınıza adamsanız sizi tahrik ediyorum biraz da erkeklik varsa gerekeni yaparsınız. Biz sizin ağababalarınızı adam yerine koymadık. Not: Artık Sosyal medyadan yazılanlara cevap vermiyoruz Sokaklarda bekliyoruz'' diye yazdı.

 

barisc.jpeg
Fotoğraf: Instagram / Barış Çakıcı

 

Barış Çakıcı’nın bu mesajına yanıt Ali Osman Hacısüleymanoğlu'nun Alaattin Çakıcı'ya tehdit yağdırdığı mektubu yayınlayan Orhun Hacısüleymanoğlu’ndan geldi.

Hacısüleymanoğlu,  Instagram hesabından yaptığı açıklamada, ''Biz kendimizi bildik bileli sokaktayız sen neredesin” dedi ve Çakıcı’ya meydan okudu.

Bu paylaşımın ardından Barış Çakıcı paylaşımını sildi.

cihan.jpg
Cihan Çakıcı(solda) ve Alaattin Çakıcı (sağda) Fotoğraf: Twitter @cihancakici

 

Cihan Çakıcı: Telefondan kabadayılık olmaz

Karşılıklı tehdit mesajlarının ardından Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Cihan Çakıcı da Hacisüleymanoğlu'nu tehdit etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cihat Çakıcı, “Klavye arkasından telefondan kabadayılık olmaz. Herkes herkese her türlü lafı söyler. Adamsanız arkanıza da hangi grupları almışsanız, ağabeyim ayın 15 gününü İstanbul’da 15 günüde de Bodrum’da geçiriyor. Klavye arkasından konuşacağınıza adamsanız sizi tahrik ediyorum” dedi.

Cihan Çakıcı da mesajını “Not: artık sosyal medyadan konuşacağınız hiçbir şeye cevap vermiyoruz, sadece sizin gelmenizi bekliyoruz'' diye bitirdi ve kamuoyuna açık yazılan bir mektubu paylaştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU