Stranger Things'in yeni sezonunun ilk bölümüne adını veren Hellfire Club'ın anlamı ortaya çıktı

Netflix’in sevilen dizisinde birçok gizem 4. sezonda nihayet gün yüzüne çıkacak

Dizinin genç yıldızı Millie Bobby Brow kısa süre önce setteki arkadaşlarıyla nasıl tartıştığını anlatmıştı (Netflix)

Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things’in merakla beklenen 4. sezonunun birinci bölümüne verilen "The Hellfire Club" (Cehennem Ateşi Kulübü) isminin anlamı açıklandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cuma, dizinin resmi Twitter hesabı bir dizi yeni oyuncunun kadroya dahil olduğunu duyurmuştu. Bunlar arasında daha önce Freddie Krueger karakterini canlandıran Robert Englund da yer alıyor. 

Daha önce bahsi geçen kulübe dair bir dizi ipucu içeren set fotoğrafları paylaşılmıştı. Keskin gözlü bir dizi hayranı kulübün logosundaki zarlara dikkat çekerek bunun Zindanlar ve Ejderhalar (D&D) oyununa atıfta bulunduğuna işaret etmişti. 

Screen Rant'in haberine göre dizinin yeni oyuncularından bir diğeri de Eddie Munson karakterini canlandıracak Joseph Quinn. Twitter paylaşımı Munson’ın Hawkins Lisesi’nin D&D kulübü Cehennem Ateşi Kulübü’nün başkanı olduğunu açığa çıkardı. 

Paylaşım esasen dizinin bütünü açısından hayli mantıklı olsa da hayranlardan bazıları kulübün logosunun çok daha gizemli bir dizi maceraya işaret edebileceğini düşünmüştü. 

 

 

Setten paylaşılan bir başka fotoğrafta da Dustin Henderson karakterini canlandıran Gaten Matarazzo kulübün logosunun bulunduğu siyah bayrağı dalgalandırıyordu. 

Bu gibi detayların yanı sıra Jim Hopper’a ne olduğu ve bunun Eleven’la ne gibi bir bağlantısının olacağı merak edilen bir başka gizem. Dizinin hayranlarından biri kısa süre önce Rusların Hopper’ı Eleven’a ulaşmak için yem olarak kullanabileceğini ileri sürmüştü. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU