Alaattin Çakıcı'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj daha: Bahçeli'yi ağzına alma

Çakıcı, "Kuvayı Milliye ruhu taşıyanlar PKK ve silahlı sol örgütlerle hareket etmez, sende olsa olsa bölücülük ruhu vardır" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: Twitter

Organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve nisan ayında infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik dün yaptığı hakaret ve tehdit içeren ifadelerin ardından bugün de tehditlerine devam etti.

Çakıcı sosyal medya hesabından "Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu’nun basın açıklamasına cevabı" başlığıyla yaptığı paylaşımda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile ortak düzenlediği basın toplantısında kullandığı "Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" ifadelerini hatırlatarak "Çakal gibi uluyup, hatun gibi gibi konuşacağına beni öldürtsene" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çakıcı paylaşımında CHP liderinin "Hiç kimse unutmasın, bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvayı Milliye'dir" sözünü de anımsatarak "Kuvayı Milliye ruhu taşıyanlar PKK ve silahlı sol örgütlerle hareket etmez, sende olsa olsa bölücülük ruhu vardır" ifadelerini kullandı.

Çakıcı mesajının sonunda ise "Seksen üç milyon seni iyi tanıyor Bahçeli'yi ağzına alma" diye yazdı.

 

Ne olmuştu?

Çakıcı dünkü mesajında da "Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU