Cardi B, kendisine "Joe Biden'ın piyonu" diyenlere karşılık verdi

Cumhuriyetçi yorumcu Candace Owens o sırada Başkan adayı olan Biden'la röportaj yaptıktan sonra Cardi B’yi "aptal" ve "cahil" diye nitelemişti

Cardi B kısa süre önce satın aldığı lüks çantaları sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra ırkçı yorumlarla karşı karşıya kalmıştı (AFP)

Cardi B geçen hafta yapılan ABD seçimleri öncesinde kendisini Joe Biden'ın başkanlık kampanyasında siyasi bir piyon olmakla suçlayan eleştirmenlere cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ağustos'ta sanatçı yeni seçilen başkanla çok tartışılan bir sohbet gerçekleştirmiş, polis vahşeti gibi konuları tartışmış ve destek sözü vermişti.

Sohbetin internette paylaşılmasının ardından tartışma yaratan Cumhuriyetçi yorumcu Candace Owens Cardi'yi "aptal" ve "cahil" diye nitelendirmiş ve Biden'ı onunla röportaj yaptığı için kınamıştı.

Cardi bu eleştiriye birçoğu ilk kez oy verecek milyonlarca genç Amerikalı üzerindeki etkisine işaret ederek yanıt vermişti.

Bugünse paylaştığı bir Instagram gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Birkaç hafta önce bu röportaj nedeniyle Trump destekçileri tarafından, özellikle de 2 yıldır adımı küçük düşürmeye çalışan Candace (Owens) tarafından sert bir dille eleştirildim. Candace, (Ben) Shapiro, Fox News gibi Cumhuriyetçiler benimle dalga geçti, şahsıma ve şarkım 'WAP'a sürekli çamur attı.

Biden'ın beni piyon olarak kullandığını söylediler, ardından haftalar sonra Trump'ın ulaşmaya çalıştığı ve destek için ödeme yapacağı rapçiler ve sanatçıların bir listesini gördük, listede benim de adım vardı.

Cardi, hayranlarının Biden'ı tanımasının ve seçimde oy vermeye teşvik etmenin kendisi için önemli olduğunu hissettiğini sözlerine ekledi.

Cardi B, "Platformlarını kullanan tüm bu ünlülerle ve dışarı çıkıp oy kullananlarla çok gurur duyuyorum. Başardık!" diye yazdı.

Cardi, Biden'ı ve başkan yardımcısı Kamala Harris'i de tebrik etti:

Tarih yazdınız!

Biden'in ABD'nin 46. başkanı olacağı haberinin ardından yüzlerce başka ünlü de düşüncelerini paylaşmıştı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Couple of weeks ago I was getting chewed up by Trump supporters over this interview especially by miss Candace who has been degrading my name for 2 years straight. I was so nervous for this interview especially because it was on zoom and not in person but it was important for my followers to get to know our running candidate and future president. Republicans like Candace, Shapiro, Fox news made fun of me ,talk so much shit about me and my song WAP. They said Biden use me as a pawn then weeks later we seen a list of rappers and artists that Trump was trying to reach out to and to pay for support a list that included my name. I never got payed a dollar from Biden I just wanted to get to know him and open my fans up to the importance of voting.Im so proud of all these celebs who uses their platform and for the people who went out and voted WE DID IT! Don’t let nobody down play you for what you doing that’s how they try to take away your power .YOUR POWER IS YOUR VOICE!Congrats Biden! Your family here, and in Heaven are very proud of you! Also congratulations to Kamala you made history!

Cardi B (@iamcardib)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Yazar Stephen King bugün (9 Kasım Pazartesi) görevdeki Başkan Donald Trump'ı kaybettiğini kabul etmeyi reddettiği için kınadı.

Paylaştığı tweet'te "Kaybettin, seni sefil, her şeyi hak ettiğini düşünen, çocuksu, lanet olasıca herif. Yenilgiyi kabul et ve defol git” ifadelerini kullandı.

Sonuçlar bu hafta sonu ilk defa açıklandığında, Carrie'nin yazarı "Bazen ... iyi adamlar kazanır" diye tweet atmıştı. Başka bir gönderide, başkanın The Apprentice'deki meşhur sloganını tiye alarak "Amerika'dan Trump'a: KOVULDUN" ifadelerini kullanmıştı.

ABD Başkanı'nı uzun zamandır sözünü sakınmaksızın eleştiren 73 yaşındaki yazar Trump'ı daha önce de "beceriksiz bir budala" diye nitelendirmiş ve Trump'ın "yazdığı tüm korku hikayelerinden daha kötü" olduğunu söylemişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU