Four Seasonslar karışınca Donald Trump'ın "büyük" basın toplantısı otoparkta yapıldı

Four Seasons Hotel, sosyal medya hesabında kendileriyle aynı adı taşıyan peyzaj dükkanıyla ilişkileri olmadığını duyurdu

Donald Trump ve kampanya ekibi zor zamanlar geçiriyor. Seçimi kaybettiği açıklanan Trump'ın basın toplantısının Philadelphia'daki küçük bir peyzaj dükkanının garaj kapısında gerçekleşmesiyle işler daha da tuhaflaştı.

Trump aslında Philadelphia'daki Four Seasons otelinde büyük bir basın toplantısı düzenleyeceklerini söylemişti. Cumartesi sabahı Twitter'da yaptığı ve daha sonra sildiği paylaşımda Trump, Philadelphia'daki Four Seasons'da "Büyük bir basın toplantısı" yapılacağını yazmıştı.

Ancak toplantı, yetişkinlere yönelik bir video dükkanının bitişiğinde ve bir krematoryumun karşısında yer alan Four Seasons Total Landscaping isimli peyzaj dükkanının otoparkında yapıldı.

İnternet kullanıcıları, bu tuhaf durumun sebebine dair çok sayıda teori ortaya atarken, Four Seasons Hotel, sosyal medya hesabında kendileriyle aynı adı taşıyan peyzaj dükkanıyla ilişkileri olmadığını duyurdu.

Açıklığa kavuşturalım. Başkan Trump'ın basın toplantısı, Philadephia'daki Four Seasons Hotel'de YAPILMAYACAK. Four Seasons Total Landscaping'de yapılacak. Buranın otelle hiçbir ilişkisi bulunmuyor.

 


Trump'ın kampanya ekibinden söz konusu karışıklıkla ilgili bir açıklama gelmemesi de dikkat çekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump'ın bizzat katılmadığı toplantı, avukatlarının açıklamalarıyla gerçekleşti. Avukat Rudy Giuliani, otoparktaki tuhaf toplantıda konuştu; bir kez daha seçim sonucunu kabul etmeyeceklerini ve mahkemeye taşımayı planladıklarını ifade etti.

Ayrıca Giuliani'nin seçimi resmi olarak Joe Biden'ın kazandığını da bu basın toplantısı sırasında öğrendiği bildirildi. Haberi toplantıda bulunan bir muhabirden alan Giuliani'nin ilk tepkisi, "Saçmalama" oldu.
 

Independent Türkçe, Nzherald, The Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU