Hamilelik iddialarını yalanlayan Hailey Bieber: Önemli olan şeye odaklanın

Model, 2018'de Justin Bieber'la evlenmişti

Hailey Bieber'ın eşi Justin Bieber kısa süre önce geçmişte hep intiharı düşündüğünü açıklamıştı (AFP)

Hailey Bieber, yayın kuruluşlarından ABD başkanlık seçimine odaklanmalarını isterken hamile olduğu söylentilerini yalanladı.

23 yaşındaki model, Perşembe Instagram'da, eşi Justin Bieber'la çocuk bekledikleri söylentilerine son verdi ve söylenene göre spekülasyonla ilgili haber yayımlamayı planladığı için US Weekly'i eleştirdi.

Bieber, Instagram Hikayeler'inde yaptığı paylaşımda "@USWeekly'dekiler, küçük haberinizi yayımlamak üzere olduğunuzu bildiğimden söylüyorum, hamile değilim" diye yazdı.

Bu yüzden lütfen 'kaynaklarınızdan' aldığınız yanlış haberleri yazmayı bırakın ve önemli olana, yani seçimlere odaklanın.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce başkanlık için Joe Biden'ı desteklediğini açıklayan model, "seçim" kelimesini mavi kalp emojisiyle birlikte mavi renkte yazdı. Bieber, Salı 30 milyonu aşkın Instagram takipçisine, yüzünün üzerinde "Oy Verdim" etiketlerinden bulunan bir fotoğrafla Seçim Günü'nde oy verdiğini açıklamıştı.

Bieber bu açıklamasından önce geçen ay, Vogue Italia'ya, iki yıllık eşinden çocuk istediğini ancak acelesi olmadığını söylemişti.

Seventeen'e göre Bieber dergiye, "Garip olan şey, her zaman erken çocuk sahibi olmayı istememdi ama artık evliyim, daha az istek hissediyorum" dedi.

Birçok projesi olan hırslı bir kızım. Çocuğum olacak ama şimdi değil.

Bu, Bieber'ın medyadaki spekülasyonlarında ardından hamile olduğuna dair söylentileri ilk reddetmek zorunda kalışı da değil. Kasım 2019'da Bieber, karnını tuttuğu paparazzi fotoğraflarının yayılmasının ardından da çocuk beklediği iddialarına değinmek için Instagram'ı kullanmıştı.

 

insta.png
Hailey Bieber hamile olduğu yönündeki iddiaları yalanladı (Instagram)

 

O dönem Instagram Hikayeler'inde Bieber, "İnternet komik!!" diye yazmıştı.

Hayır, hamile değilim, sadece yemekleri gerçekten seviyorum.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU